7 lediga jobb som matchar din sökning "Sommarjobb"

SE

Liknande jobb via e-post

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

Visa filter
Publiceringsdatum
Jobbtyp
Kategorier
  • Återställ filter
Län
  • Återställ filter
Skicka jobb liknande detta till min e-post

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Sortera efter: Relevans Datum

Vi vill hjälpa dig att hitta sommarjobb där du bor eller där du kan tänka dig att jobba.

Här hittar du några platser där vi har lediga sommarjobb: Stockholm, Malmö, Sundsvall, Uppsala och Västerås. Vi har även ett brett utbud inom extrajobb och deltidsjobb
  
  

Sommarjobb 2019 - Förbered dig väl!

Företagen har redan börjat att annonsera inför sommaren och många jobb släpptes redan i januari. Då gäller det att ha förberett sig i god tid. Använd gärna olika metoder för att hitta jobb som passar just dig.

Tusentals jobbsökare uppdaterar just nu sina CV:n inför sommaren 2019 vilket gör det lättare att synas mot arbetsgivare som söker extrapersonal inför sommaren 2019. Börja därför redan nu att uppdatera ditt CV och registrera det på CareerBuilder.se och få jobbrekommendationer och andra tips inför ditt jobbsökande inför sommaren 2019. Tänk även på att de insatser du gör inför nästa sommar även kommer att hjälpa dig i ditt jobbsökande inför sommaren 2020.

Vi hjälper dig att hitta sommarjobbet!

Vi på CareerBuilder.se vill gärna hjälpa dig att hitta ett sommarjobb. Klicka på knappen nedan, fyll i dina uppgifter och önskade jobbtitlar så skickar vi dig tips på passande lediga jobb!

Hitta lediga jobb
Det finns fler än ett bra sätt att söka jobb. Det mest effektiva är en kombination av några olika metoder.

Testa att attackera på flera fronter samtidigt så ökar du dina chanser att lyckas. Använd CareerBuilder.se för att kolla platsannonser, kontakta arbetsgivare direkt med frågor om tjänsten och framtida möjligheter.

Berätta för alla – familj, kompisar, grannar, skolkamrater och chattkompisar – att du söker jobb. Vilket arbete du kan ta beror både på vad du kan göra och på hur gammal du är.

Till exempel får du inte jobba före klockan sex på morgonen om du är under 18 år och inte jobba ensam eller ha hand om en kassa förrän du fyllt 16 år.

Titta igenom jobbannonser och se vilka företag som har behov av sommarpersonal och kontakta dem direkt.

Sök jobb

Skriv ett kort men personligt ansökningsbrev som fångar arbetsgivarens intresse. Lista också dina erfarenheter och personliga egenskaper som är anpassat till tjänsten i ett CV som är max två sidor. Anställningsintervjun är ett bra tillfälle att ta reda på om jobbet passar och om du passar för jobbet.

Det gör inget om du är nervös, arbetsgivaren har säkert själv sökt jobb och vet hur det känns. Både när du söker och får jobb är det viktigt att känna till dina rättigheter och skyldigheter. Ställ inte upp på att arbeta svart eller "provjobba" gratis. Tänk på att det finns arbetsgivare som utnyttjar ungdomar. Innan du tar ett jobb, be om ett skriftligt anställningsbevis med dina arbets- och lönevillkor.

När du börjar ditt jobb
Arbetslivet är fullt av både rättigheter och skyldigheter. Arbetsgivaren förväntar sig till exempel att du ska komma i tid och utföra dina arbetsuppgifter. Var inte rädd för att be om hjälp och ställa frågor. Alla vet att du är ny. Du har rätt att få ett skriftligt lönebesked med information om hur många timmar du har jobbat, din lön och om arbetsgivaren har betalat in skatt.

När du slutar jobbet har du rätt till ett anställningsintyg. Be gärna arbetsgivaren även om ett personligt omdöme som du kan använda när du ska söka ditt nästa jobb! Fråga också om det finns chans för dig att jobba extra under skoltiden, det ger värdefull arbetslivserfarenhet.

  
  

Inspiration från vår blogg:


7 smarta sätt att effektivisera jobbsökandet:

Att söka jobb kan vara tidskrävande, särskilt om du söker många jobb på samma gång. På vår blogg för jobbsökare bjuder vi på 7 smarta sätt för att effektivisera ditt jobbsökande genom att ha en plan, skapa struktur, genom att använda sparade sökningar och genom att filtrera bort störande moment som tar fokus från uppgiften: Att landa ett nytt jobb.
Läs mer »