Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ytbehandlare sökes till Mastec i Ulricehamn! jobb i Ulricehamn på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ytbehandlare sökes till Mastec i Ulricehamn! på Uniflex

Ytbehandlare sökes till Mastec i Ulricehamn!

Uniflex Ulricehamn, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker till vår verksamhet produktionsmedarbetare på heltid för ett långsiktigt arbete inom industrin. Företaget är specialiserade på små till medelstora serier inom legoytbehandling. Du blir anställd av Uniflex och arbetar ute hos kund i Ulricehamn. Som anställd i vår bemanningsverksamhet är du en viktig representant för Uniflex, vi ställer därför krav på engagemang, ansvarstagande och stor arbetsvilja. Uppdraget är långsiktigt och du har goda chanser till övertag av kund efter en tids inhyrning. Urval av arbetsuppgifter: Arbetet handlar om att arbeta med ytbehandlade produkter, samt andra vanligt förekommande arbebtsuppgifter inom industriarbeten. Arbetstider: • 2-skift (måndag till fredag) och tjänsten startar efter överenskommelse.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gärna har erfarenhet och industrivana eller gått industriprogrammet på gymnasiet, Du behöver även ha goda kunskaper i svenska tal och skrift. Meriterande är om du har någon av nedanstående erfarenheter/kompetenser: •Truckkort •Körkort och tillgång till egen bil • Erfarenhet från liknande industriarbeten Som person ser vi gärna att du är händig, praktiskt lagd, ansvarstagande och gillar att testa nya saker. Det finns även utvecklingsmöjligheter inom företaget, och vi ser gärna att du är driven till att utvecklas inom ditt arbete. Är du rätt person för tjänsten? Skicka din ansökan redan idag! Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55993