Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ytbehandlare och isolatorer för olje- och gasprojekt i Norge jobb i Västerås på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ytbehandlare och isolatorer för olje- och gasprojekt i Norge på Uniflex

Ytbehandlare och isolatorer för olje- och gasprojekt i Norge

Uniflex Västerås, Västmanlands län Heltid
Jobbeskrivning
Är du praktisk och vill utvecklas till ett spännande företag? Beerenberg Services AS letar nu efter yt- och isoleringsarbetare. I mer än 40 år har Beerenberg tillhandahållit tjänster som skyddar våra kunders värderingar - i ett brett spektrum av branscher i Norge och internationellt. Genom att anta ny teknik kommer vi att fortsätta utveckla hållbara lösningar inom olja & gas, landbaserad industri, byggande och transport. Koncernen omsätter cirka 2 miljarder norska kronor per år och har 1 200 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Kokstad. Läs mer på Beerenberg.com Beerenberg är ett växande företag med solida partners och en bra arbetsmiljö. Hos oss är HSE och kvalitet avgörande. Vi identifierar oss med vår vision - Beyond Expectations - och våra värderingar; inkluderande, innovativt och ansvarsfullt. I Beerenberg får du en spännande, varierad och utmanande arbetsdag. Vill du gå med i laget?

Personliga egenskaper
Kvalifikationer för ytbehandlare: • Minst 2 års relevant erfarenhet av ytbehandling • Norskt yrkesbevis i ytbehandling eller NORSOK-platstest M-501 • Erfarenhet av o UHT (ultrahögt tryck) o Passivt brandskydd o Sandblästring Dessutom är det en fördel om du har • Fallskyddskurs med praktisk träning • GSK (grundläggande säkerhetskurs) • Hälsointyg för petroleumsindustrin • Tillgångsteknik inom Soft-certifiering Kvalifikationer för isolatorer: • Minst 2 års relevant erfarenhet av isoleringsämnet • Norskt yrkesbevis eller ett godkänt test på plats inom isolering Du måste ha god kommunikationsförmåga på skandinaviska och engelska. Som person måste du vara pålitlig, självständig och ha en hög grad av yrkesstolthet - samt identifiera dig med våra värderingar om att vara inkluderande, innovativ och ansvarig. På Beerenberg fokuserar vi på tvärvetenskap, så det kommer att väga positivt om du har erfarenhet och kompetens inom flera av disciplinerna yta, byggnadsställning och isolering. För rätt kandidater erbjuder Beerenberg Möjlighet att arbeta i spännande projekt, både on- och offshore • En bra och inkluderande arbetsmiljö • Fokusera på medarbetarnas engagemang • Kompetensutveckling och karriärmöjligheter Är du redo att ta en chans och har en önskan att bli Beerenberger? Då ser vi fram emot att få ditt CV och din ansökan. Ansökningsdag är så snabb som möjligt. Relevanta kandidater kontaktas kontinuerligt. För frågor, kontakta Tobias Larsen på telefon +47 416 53 112. Skicka CV och ansökan till [ Email address blocked ]


Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

 

Rekommenderade jobb

Ytbehandlare och isolatorer för olje- och gasprojekt i Norge
Uniflex Västerås Heltid
1st line support i göteborg
Mölnlycke Health Care AB Göteborg Deltidsanställd
Verksamhetsutvecklare, Helsingborg
AB Ph Nederman & Co Helsingborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55005