Jobbet Young Professional med driv och intresse för ekonomi? Financial Coordinator till Funnel har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Young Professional med driv och intresse för ekonomi? Financial Coordinator till Funnel publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

När du kliver in på Funnel vid 12-tiden en tisdag hör du instrumenten ljuda från veckans lunch-jam i köket på kontoret. Är det ett musikföretag? Det kan man tro! Men lunch-jams är bara ett av flera exempel på hur kollegorna har kul och delar intressen på jobbet. Inte nog med att Tech-företaget Funnel har roligt tillsammans, nu söker de en Financial Coordinator till en bred och modern ekonomiroll med inslag av arbete i system, support och såklart ekonomi!


Om tjänsten
Funnel släppte sin tjänst 2015 och har växt explosionsartat sedan dess. Tjänsten de erbjuder hanterar kundernas marknadsföringsdata automatiskt i realtid för att hjälpa kunderna att snabbt och detaljerat förstå effekten av sin marknadsföring. Med ett nära samarbete med Google, Facebook, Twitter och Pinterest och många andra moderna marknadsföringskanaler hjälper de kunder som bland annat Na-kd, Daniel Wellington, Izettle och Footway.

Läs om Funnels otroliga resa här:
https://www.breakit.se/artikel/22029/funnel-letar-nya-agare-siktar-mot-borsen

Deras starka tillväxt har lett till att de växt ur sitt kontor på Drottninggatan och precis flyttat in i ett nytt kontor vid Sergels torg. Utöver detta har de ett kontor i Boston! En viktig del i Funnels fortsatta framgång och utveckling menar de är deras engagerade medarbetare och företagskultur. De tror på juniora talanger i kombination med seniora kollegor som kan dela med sig av såväl kunskap som energi och laganda. I rollen som Financial Coordinator kommer du att bli en del i ett team om tre personer och arbeta nära två controllers och även ha mycket kontakt med fler kollegor. Processen innehåller kapacitetstest!

Du erbjuds

• En trevlig och rolig arbetsplats med fokus på laganda och att bygga upp ett växande globalt företag
• En bred roll där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll genom att ständig anta nya utmaningar
• Omfattande onboarding-process vid start där du får stöttning och förutsättningar för att lyckas i din roll

Arbetsuppgifter
Som Financial Coordinator på Funnel axlar du en bred och mer modern ekonomiassistentroll med många interna kontaktytor och arbete i digitala verktyg.

Du kommer till exempel att:

• Hantera pågående arbete med fakturor och betalningsprocessen
• Se till att kunduppdateringar återspeglas i företagets BI-verktyg
• Vara ansvarig för rapportering av utgifter och kvitton
• Skapa avstämningar som en del av rapporteringsprocessen
• Hantera daglig interaktion med Funnels Sälj- och Customer Success-team samt tredjepartskonsulter

För att trivas i denna position ser vi att tycker du om att arbeta i en föränderlig miljö. Eftersom Funnel har kontor i både Stockholm och Boston och därutöver en global kundbas, bör du vara mycket kommunikativ och inte vara rädd för att ta ansvar och bidra med din expertis.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en avslutad universitetsutbildning inom ekonomi
• Har någon dokumenterad tidigare arbetslivserfarenhet (exempelvis under studierna) inom ekonomi, kontor, eller administration
• Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
• Har fallenhet för arbete med siffror och känner dig bekväm att jobba i system
• Det är meriterande om du har goda kunskaper i Microsoft Excel

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten ut i fingerspetsarna. Därutöver är du en social och kommunikativ stjärna som kan erbjuda bästa service och samtidigt ställa krav. Du har ett naturligt driv och sprider positiv energi!

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid
• Placering: Centrala Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Funnels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Funnel är ett av de snabbast växande företagen i Europa och jobbar för att hjälpa online-marknadsförare att förstå sambandet mellan deras marknadsföring och resultat. Deras tjänst ger annonsören möjlighet att göra dashboards och rapporter som visar en helhetsbild av annonsdata från Facebook, Google, Bing, Twitter och hittills över 400 andra annonsplattformar.

Under 2018 fördubblade de sin omsättning och har ambitionen att göra detsamma under 2019 och 2020. En viktig del i Funnels framgång är att automatiskt hämta statistik från många olika partners. Antalet integrationer fortsätter att växa vecka för vecka. Här används en kombination av metoder för att kunden skall komma igång snabbt med en ny plattform, och för att kunna hantera stora datamängder för större plattformar.

Referens

15034431-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till