Jobbet Utvecklare - WPF har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Full-Time
Lund

Arbetsbeskrivning

Axis Software genomgår en spännande utveckling och nu söker vi dig som är en nyfiken och analytisk problemlösare till att vara med på resan att fortsätta utveckla UI i en spännande agil miljö.

Hur vi jobbar
Vi är övertygade om att självgående team där alla individer kommer till tals är grunden i en innovativ arbetskultur. Always open är en av våra viktigaste värderingar, vilket för oss betyder att man är villig att lyssna på alla idéer i syfte att förbättras och skapa bra lösningar för slutanvändaren. Beslut ska i så stor utsträckning som möjligt tas av den/de som påverkas av beslutet, vi ogillar byråkratiska hierarkier. Endast på det sättet kan vi som en relativt stor utvecklingsorganisation behålla förändringstakten och hålla jämna steg med våra konkurrenter.

Rollen
Som WPF-utvecklare kommer du att jobba brett med att sätta ramarna för vårt User Interface - arbete. Tillsammans med ditt team arbetar du med hur systemet kommer se ut och uppfattas av användaren. Genom att analysera användarbeteende jobbar du för att förenkla och förbättra för slutanvändaren.

Du kommer att tillhöra Utvecklingsteamet för Axis Video Management System (VMS). I teamet ryms hela utvecklingsprocessen; från framställning av kraven till lansering och underhåll. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella och agila team som jobbar för att knyta ihop Axis totala erbjudande: kameror, video recorders, mjukvara för desktop och mobil samt cloud-tjänster.

Läs gärna mer här: [ Link removed ]

Vem är du?
Vi tror att du ser vikten av att samarbeta med andra och är öppen både för att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. I rollen som WPF-utvecklare är du analytisk, nyfiken på att identifiera olika problem och triggas av att hitta de bästa lösningarna.

Vi söker dig som har flera års programmeringserfarenhet (gärna .Net) och redan kan WPF eller har stort intresse för att lära dig det. Kunskap i någon av punkterna nedan är meriterande, men inget krav:

  • C#
  • Deklarativa UI ramverk
  • UX
  • C++
  • MVVM
  • Python
  • Grafikprogrammering (DirectX eller OpenGL)
  • ffmpeg

Titta gärna in på [ Link removed ] för att få en inblick i hur det är att jobba som utvecklare hos oss.

Redo att söka?
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Guillermo Sagastume på

+46 46 272 1800

Referens

R-116177

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till