Jobbet Winter is coming! Fyll på studentkassan som vagnskottare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Winter is coming! Fyll på studentkassan som vagnskottare! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 3 dagar
Deltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Trött på att snön ligger tjock och skapar förseningar i tågtrafiken under vintertid? Det är vi med! Vi söker därför dig med god fysik som vill arbeta extra med is- och snöborttagning på tågvagnar så länge snön ligger på backen. Här får du chansen till betald träning, frisk luft och en omväxlande arbetsdag. Du kommer bli inringd när du behövs så god flexibilitet och arbetsvilja är A och O.

Sandahlsbolagen ansvarar för godsterminalen vid Sundsvalls Centralstation, där man koordinerar och hanterar gods för transport via järnväg. På tågvagnarna placerar man trailers, från lastbilar. Dessa vagnar måste skottas fria från snö för att trailern säkert ska kunna placeras ovanpå. Och det är där du och dina kollegor kommer in i bilden.

Academic Work söker två vagnsskottare till Sandahlsbolagen i Sundsvall.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sandahlsbolagen. Uppdraget kommer att vara på deltid vid behov och sträcka sig fram till att snön är borta. Gör ett gott jobb i år och det finns goda chanser till liknande uppdrag även nästa år.

Kandidatprofil

Du kommer framförallt:

* Skotta och borsta bort snö
* Med spett avlägsna is och andra hårda snöklumpar

Du studerar idag på eftergymnasial nivå. Vi söker dig som har en god fysik och inte är rädd för att ta i. Att du trivs utomhus vintertid är ett krav då arbetet genomförs i omväxlande väder med kyla och snöoväder.

Du har lätt för att samarbeta och är noggrann i det du gör. Men framförallt har du god arbetsvilja.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Uppdraget är enligt behov, du kommer hamna på en ringlista och bli inkallad när behov finns.
* Placering: Sundsvall
* Övrigt: Vi står för vinterskor med stålhätta, du får varselväst på plats. Övriga lämpliga arbetskläder har du själv.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sandahlsbolagen önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15013423-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till