Jobbet Wingårdhs söker en Contract Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Wingårdhs söker en Contract Manager publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
I rollen som Contract Manager kommer du att ingå i Wingårdhs team för affärsstöd på HQ i Göteborg. Som Contract Manager kommer du arbeta med avtalshantering som bl.a. består av att granska, skriva, förhandla och administrera avtal samt att säkerställa att anbud och prekvalifikationer är granskade och utförda på ett relevant sätt. Du kommer att stötta verksamheten vid tolkning och tillämplig av befintliga avtal samt vidareutveckla kontraktshanteringen. I rollen ingår även att analysera och föra dialog med våra beställare och medarbetare samt utveckla och höja kunskapsnivån inom avtal hos våra uppdragsledare.

Vem är du?
Du har en jurist- eller ekonomexamen eller motsvarande akademisk utbildning samt ca 3-5 års relevant erfarenhet. Erfarenhet av att tolka och förhandla tillämpliga standardavtal såsom ABK 09 är meriterande. Som person är du ansvarstagande och drivande. Du är även en positiv person med god samarbetsförmåga som är van att arbeta både självständigt och i team mot gemensamma mål. Utöver detta är du noggrann och affärsorienterad och har en förmåga att kommunicera och förmedla juridik på ett enkelt och lättillgänglig sätt.

Du erbjuds
Du erbjuds en viktig och utmanande roll som du själv har möjlighet att forma framåt. Du kommer att vara stationerad på huvudkontoret i Göteborg som är beläget centralt på Kungshöjd. Här omges du av talangfulla kollegor i en härlig miljö. Du kommer att ingå i ett kreativt, socialt och progressivt kollektiv med det gemensamma målet att erbjuda arkitektur i världsklass.

Om Wingårdhs
Wingårdhs är en av Sveriges mest framstående arkitektbyråer med ett starkt engagemang för samhällsförbättring. Wingårdhs har tre kontor i Sverige och över 200 medarbetare. Här är arkitektur konst, och efter den devisen har vårt kreativa kollektiv arbetat passionerat i över 40 år för att förflytta gränserna för vad som är möjligt. Från kontoren i Göteborg, Stockholm och Malmö arbetar vi med projekt över hela världen.

.....................................................................................................................................
Detta är en rekrytering via Jurek Rekrytering & Bemanning - ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Höglund på +46 702 942272 eller ida.hoglund@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Contract manager, ABK, avtalsrätt


Referens

3905BBCD8170441FA9A6B1225D7A3B65

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till