Jobbet Windowstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Windowstekniker publicerad av Atea

Heltid
Norrköping
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som Windowstekniker. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
'På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag.' – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.
 
Din roll i laget  
I rollen som Windowstekniker kommer du ute hos vår kund ingå i ett team motsvarande roll där ni arbetar med Windowsplattformar. Du kommer arbeta med daglig drift av Windowsbaserade operativsystem, virtualiseringsplattformar (Citrix) samt utveckling av dessa. Daglig drift och utveckling innebär patchning, uppdateringar, ärendehantering för felärenden och beställningar, felsökning, versionsuppdateringar och teknikutvärderingar. Du kommer bidra i arbete med förändringshantering och delta i mindre projektarbeten.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Windowstekniker är:  
•Hantera 2:a och 3:e linjens drift och Windows-support i virtuella miljöer inkl. avancerad felsökning.  
•Automatisera, konfigurera och uppgradera Windows inklusive AD/GPO.  
•Integrera olika Windowsapplikationer och system.  
•Jobba i team tillsammans med andra duktiga tekniker i en omväxlande miljö.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du är serviceinriktad, noggrann och eftersträvar att uppnå mål och leverera hög kvalité. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 

För att lyckas i tjänsten som Windowstekniker bör du ha följande kompetens:  
•Erfarenhet av avancerad felsökning och support.  
•God kännedom om Windows-plattformen.  
•Kunskap inom SCCM, Citrix, Windows server och AD.  

 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Carlborg, Rekryterare, via hanna.carlborg@atea.se.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  

Referens

189158-1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till