Jobbet Windows Server Administrator sökes till globalt IT-företag i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Windows Server Administrator sökes till globalt IT-företag i Lund! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Har du stenkoll på Windows och är en fena på problemlösning? Har du arbetat med Windows Serveradministration under de senaste åren och är på jakt efter en ny utmaning på ett spännande IT-företag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi en Windows Server Administrator. Vår kund är ett välkänt IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning.

I den aktuella tjänsten kommer du arbeta på avdelningen IT-operations i företagets driftorganisation. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta övervakning i SCOM, patchning och andra typer av rutinarbete för serverdrift.

För att vara framgångsrik i tjänsten bör du ha ett par års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av/kunskap inom:
- Windows Server 2008, 2012 och 2016
- Övervakning i SCOM
- Scriptspråk så som PowerShell och VB Script
Det är meriterande om du också är bekant med antivirusprogram, gärna Trend.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag där du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos vår kund i Lund. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare med god social förmåga och ett genuint teknikintresse. Vidare tror vi att du är engagerad, ansvarsfull och noggrann samt har en mycket god problemlösningsförmåga. För att vara aktuell för tjänsten har du minst ett par års erfarenhet av liknande arbete inom Windows Serveradministration, gärna på ett globalt företag. Då företagets kunder och beställare finns världen över krävs det att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.
Sökord: Windows, Server, serveradministration, systemadministration, drifttekniker, SCOM, PowerShell, Script

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44726

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Social media manager Malmö More Intenz
Teknisk Säljare Malmö Tormax
Head of Group Accounting Malmö Hedson Technologies AB
Kurator till Kroksbäcksskolan Malmö Malmö Stad
AV-tekniker Malmö Atea
Sjuksköterska till Nyköping Vintrie Centric Care

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till