Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Windows Helpdesk Tekniker jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Windows Helpdesk Tekniker på Axis Communications

Windows Helpdesk Tekniker

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

Hej Windows Tekniker!
Har du ett brinnande intresse att arbeta med support och med Windows? Är du den som brukar både identifiera problem och ha förslag på lösning? Då har du hittat rätt!

Ditt framtida team
Vårt IT Helpdesk team ansvarar för att supportera alla våra medarbetare i Sverige. Utöver det så finns det ett antal Helpdesk kontakter i våra dotterbolag runtom i världen som vi ansvarar för att agera bollplank mot.

Teamet består av 30 dedikerade och professionella kollegor som är fördelade i 6 olika funktionsteam, varav Windowsgruppen är störst med 8 medarbetare. Vi arbetar tillsammans för att ge våra användare oslagbar service i såväl handhavande som tekniska frågor. På IT Helpdesk är våra fokusområden 100% användarnöjdhet genom att eftersträva korta svarstider för våra användare samt professionellt bemötande.

Rollen:
För att se till att alla våra medarbetare kan göra det som de är bäst på, så ser vi till att hjälpa till med IT relaterade klientsupport. En del av arbetsuppgifterna består av:

 • Support via ärendehanteringssystem, telefon, remote, onsite & besökare
 • Installation, konfiguration & leverans av datorer
 • Felsökning och problemlösning
 • Administration i katalogtjänster (AD)
 • Hantera inköp av datorer och kringutrustning
 • Skapa och underhålla dokumentation

Vem är du?
Du har någon form av utbildningsbakgrund inom Windows eller arbetserfarenhet av liknande uppdrag. Att du är en teamspelare är en självklarhet, samtidigt som du kämpar för att bli lite bättre för varje dag. Förutom kunskap och erfarenhet av ansvarsområden som nämndes ovan, så har du även med dig några av följande:

 • Erfarenhet av SCCM eller Intune
 • Erfarenhet av arbete i en supportorganisation
 • Ett pedagogiskt tillvägagångssätt, både via tal och skrift
 • God svenska och engelska i både tal och skrift
 • Strukturerad och organiserad

Vad kan Axis erbjuda dig?
Vi erbjuder en internationell miljö, en arbetsplats med kompetenta och dedikerade kollegor där våra slutanvändare hela tiden skapar nya utmaningar och ger oss nya kunskaper. Vi vill lova att det är intressant här, vi tycker att våra slutanvändare är världens mest spännande och vi möter alla på bästa sätt. Vi är ett team, men ibland är självständighet och beslutsamhet ledord.

Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av vår kärna. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur - där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är viktiga delar. Vi vill att du ska trivas med att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, bonusprogram, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel, för att nämna några.

Redo att agera?
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Reza Ghorbani på
Tjänsten är i Lund på vårt huvudkontor, vi går igenom ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att ansöka!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117486