Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Westermo i Västerås söker .Net utvecklare jobb i Västerås på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Westermo i Västerås söker .Net utvecklare på Framtiden

Westermo i Västerås söker .Net utvecklare

Framtiden Västerås, Västmanlands län Heltid
Just nu söker Westermo i Västerås en ny talang till rollen som .Net utvecklare mot industriella kommunikationslösningar. Här får du både ett roligt jobb, ovärderlig arbetslivserfarenhet och dessutom möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor!
Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som .Net utvecklare kommer du att ha stor frihet i ditt dagliga arbete så länge du levererar enligt uppsatta mål och deadlines. I rollen kommer du att utveckla logiken och förbättra enkelheten i produkternas interface för att skapa användarvänliga produkter för slutkunderna.
Du kommer främst att arbeta i en Microsoft-miljö med C#/.Net som programmeringsspråk. Dina arbetsuppgifter innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på huvudkontoret.

OM FÖRETAGET
På Westermo erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Man är specialister inom kommunikationslösningar och förser kunder runtom i hela världen med sina produkter.
I Mer än 40år har Westermo drivit utvecklingen för robusta, kvalitativa och säkra kommunikationslösningar och med kunder som ABB, Bombardier & Toshiba har man etablerade kunder som kräver ständig utveckling av produkterna man levererar.
Alla Westermos produkter utvecklas och tillverkas i Västerås och Västermo här i Sverige. Utöver detta har dem ytterligare kontor och återförsäljare i 35 olika länder. Sortimentet är brett och innefattar cirka 250 olika artiklar som tillsammans med egenutvecklad mjukvara bildar ett komplett utbud.

DIN PROFIL
På Westermo tror man att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätt attityd och viljan att utvecklas.
Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för utveckling och ett övergripande kvalitetstänk. Du är trygg att arbeta i team och har en förmåga att se lösningar på feedback som kommer från referensgrupperna.
Du kommer bli en del av ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

Kompetenskrav:
* Teknisk akademisk utbildning med relevant inriktning mot data/IT
* Kunskaper inom C#/.Net
* Lätt för att samarbeta
* Har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift

Meriterande:
* Arbetslivserfarenhet från programmering i C#/.Net.
* Goda kunskaper inom nätverksteknik

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum:  Enligt överenskommelse
Ort:  Västerås
Arbetstider: 07-16
Omfattning:  100%

Akademisk utbildning mot Data/IT Kännedom kring C#/.Net Svenska/Engelska i tal & skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000056238050