Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Wenmec söker svetsare! jobb i Kil på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Wenmec söker svetsare! på Uniflex

Wenmec söker svetsare!

Uniflex Kil, Värmlands län Heltid
Jobbeskrivning
Wenmec AB är ett väletablerat verkstadsföretag. De tillverkar komponenter, kompletta produkter och kompletta systemleveranser för industrin. Kunderna finns på den internationella industriella marknaden inom segment som gruvindustri, marinindustri, skogsindustri, försvarsindustri och entreprenadindustri. Deras produktionsanläggning och huvudkontor ligger i Kil i södra Värmland. Wenmec har idag ca 110 anställda. Wenmec söker svetsare som har tidigare erfarenhet av grov svetsning i svart och rostfritt, även duplex förekommer, till sin svetsverkstad. Vi ser gärna att du har giltig svetsarprövning enligt SS EN 287 alternativt ISO 9606 i svetsmetod 135. Till ditt stöd har du erfarna kollegor, produktionstekniker och produktionsledare. Du rapporterar till produktionsledare. Start: Omgående eller efter överenskommelse Lön: Enligt kollektivavtal Arbetstider: måndag till fredag kl 07-16. Skift kan förekomma.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, strukturerad, lojal, ansvarstagande, ödmjuk, gladlynt och arbetar enligt ständiga förbättringar. Krav: • Kunskaper i ritningsläsning • Svenska i tal och skrift Meriterande • Truckkort • Traverskort (säkra lyft) Vill du arbeta på ett starkt företag? Då är du välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 47255