Jobbet WeMind i Norduppland söker psykiatriker / MLA har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

WeMind i Norduppland söker psykiatriker / MLA publicerad av WeMind AB

Full-Time
Tierp

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Om WeMind
WeMind är verksamt inom psykiatrin i Sverige. Bolaget grundades av Urban Pettersson Bargo 2007 efter att själv som anhörig till person med psykisk ohälsa känt frustration över hur psykiatrin fungerat. Bolaget ägs och drivs av VD och andra dedikerade eldsjälar. Vår vision och syfte är att förbättra och förändra den psykiatriska vården. Att på riktigt få göra skillnad genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård och att så många som möjligt ska få ta del av den. WeMind består idag av 17 mottagningar med ca 340 medarbetare. Vi är en koncern med verksamheter inom öppenvårds psykiatri, HVB, digital psykiatri i samarbete med mindoktor.se

WeMind Norduppland består av fyra enheter belägna i Tierp, Gimo, Tärnsjö och Skutskär. Personalgruppen består av ca 20 personer och utgörs av psykiatriker, psykologer, sjuksköterskor, kurator, skötare och administrativ personal. Vi arbetar på uppdrag av Region Uppsala och bedriver allmänpsykiatrisk specialistvård för vuxna.


ansvarsområde.

Som psykiatriker och medicinskt ledningsansvarig läkare (MLA) på WeMind i Norduppland kommer du att jobba ca 70 % kliniskt och 30 % med uppgifter relaterade till MLA-rollen. Det kliniska arbetet innebär sedvanligt öppenpsykiatriskt mottagningsarbete. Som MLA blir du professionsansvarig för de övriga läkarna på enheten. Detta innebär ett ledaransvar där du håller i läkarmöten, håller de övriga läkarna uppdaterade etc. I din roll får du ett ansvar för att utveckla de medicinska vårdprocesserna med fokus på evidensbaserad behandling. Du kommer att ha ett nära samarbete med enhetschefen på mottagningen och ingår i den lokala ledningsgruppen.


arbetstider.

Heltid (även deltid kan diskuteras)


kvalifikationer.

Specialistläkare inom psykiatri.

Personliga egenskaper
För att passa in som medicinskt ledningsansvarig läkare på WeMind krävs att du har en förmåga att entusiasmera och motivera de övriga läkarna på enheten. Du agerar förtroendeingivande och tycker om att leda och få med dig de övriga läkarna i rätt riktning. Vidare har du en god förmåga att planera och organisera samt arbeta tvärprofessionellt. Du lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

WeMind i Norduppland erbjuder en konkurrenskraftig lön, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Här jobbar ca 20 personer och stämningen i gruppen är god. Du blir anställd av WeMind men rekryteringsprocessen sköts av Randstad Care.


ansökan.

Uppdragsgivare: WeMind Norduppland

Ort: Norduppland (Tierp, Gimo, Tärnsjö och Skutskär)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Konkurrenskraftig individuell lönesättning

Senaste ansökningsdag: 2020-11-09 - tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, se därför till att ansöka så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten kontakta: AnnaKatarina Jonsson (rekryteringskonsult), telefon:
+46733439717
, epost: [ Email address blocked ] - Click here to apply to WeMind i Norduppland söker psykiatriker / MLA

Referens

201308401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till