Jobbet Webutvecklare på deltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Webutvecklare på deltid! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Sundsvall
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Studerar du och har du ett brinnande intresse för programmering? Vill du vässa dina kunskaper i backend kodning? Detta är ett unikt erbjudande för dig som studerar IT! Läs mer och ansök redan idag!

Academic Work söker för vår kund Cura of Swedens räkning en student som vill arbeta deltid med webbutveckling. Arbetet sker utefter behov och leveranser. Detta innebär att uppdraget omfattar cirka 1-2 dagar i veckan under dagtid. Arbetet är relativt flxibelt och kommer ge dig erfarenheter av programmering och ett extra klirr i studentkassan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund Cura of Sweden(COS).

Kandidatprofil

Som Webbutvecklare hos COS kommer du arbeta med att utveckla deras e-handel. Arbetet kommer ledas i projektform där du får uppdrag från företagets olika funktioner. Denna tjänst erbjuder varierande arbete i form av både back- och frontend. Detta är en unik möjlighet för dig som studerar att bli ännu mer kompetent inom programmering.

Hos COS kommer du att få värdefull kunskap som du kan omvandla från praktiska erfarenheter till verktyg i det teoretiska du studerar. Arbetat kommer också vara till viss del självständigt och därför krävs det att du som person gillar att ta dig an nya uppgifter.

* Studerar relevant eftergymnasialutbildning som exempelvis Datateknik och har minst 1 år kvar av din utbilding.
* Behärskar svenska i tal och skrift då kommunikation med kollegor sker på detta språk
* Har grundläggande kunskap inom PHP och CSS.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med kodning, främst backend, i Wordpress och/eller Woccomerce. Det är även meriterande om du har kunskaper inom Linux och eller MySQL.

Som person bör du ha lätt för att driva ditt eget arbete framåt och därför är det viktigt att du trivs med att vara problemlösande.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, 1-2 dagar/vecka

Placering: Sundsvall

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och COS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15014183-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till