Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Webbutvecklare till stabilt team hos Qvantel! jobb i Karlskrona på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Webbutvecklare till stabilt team hos Qvantel! på Framtiden

Webbutvecklare till stabilt team hos Qvantel!

Framtiden Karlskrona, Blekinge län Heltid
Är du en webbutvecklare som letar efter en plats att växa på? Vill du vara en del av ett internationellt företag där möjligheterna är stora?

Ta då chansen och bli nästa tillskott hos Qvantel!

Dina arbetsuppgifter
Som webbutvecklare hos Qvantel tillhör du ett stabilt team med mycket kompetens och engagemang. Du får sju kollegor som hållit ihop i många år och som ser fram emot att ge dig den stöttning du behöver för att utvecklas. Hos Qvantel är det högt till tak och teamet andas prestigelöshet och ödmjukhet. Här är möjligheterna stora att växa i din roll på sikt.  

Du tillhör en del av företaget som arbetar med en avancerad produkt inom kundtjänstområdet. Arbetsplatsen har ett Agilt arbetssätt och i din roll som webbutvecklare arbetar du med:

- Att utveckla kod
- Problemlösning och support till andra avdelningar
- Kontakt med kunder för bland annat uppgraderingar
- Kontakt med testavdelningen
- Designa och verifiera nya lösningar

Om företaget
Qvantel är ett ledande internationellt företag aktivt i 23 länder. De arbetar med BSS – Business support systems och levererar en helhetslösning inom Telecom till sina kunder. De arbetar för att ständigt möta sina kunders behov genom att utveckla ny teknologi, som ökar kundens prestanda och skapar nya möjligheter.

Branschen är i en spännande fas av teknikskifte och Qvantel behöver nu förstärka sitt team för att vara med på den resan!

Din profil
För dig är det givet att hjälpas åt i ett team och att vara prestigelös i arbetet. Du är som person ödmjuk och trivs med att vara social i arbetet. Du trivs även med omväxling och har inga problem med att ställa om när nya behov dyker upp. Ditt intresse för yrket driver din önskan om att utvecklas i rollen och du ser fram emot nya utmaningar. 

Skallkrav:
• Relevant utbildning inom IT
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Kompetens inom JavaScript med relevant ramverk så som Angular

Meriterande:
• Erfarenhet av webutveckling
• Kompetens inom HTML, Scala, Smart script, GIT
• Projekt på GitHub

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse utifrån uppsägningstid
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078688831