Jobbet Webbutvecklare till Norrmejerier i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Webbutvecklare till Norrmejerier i Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltid
Umeå
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

I och med den digitala transformationen av samhället och satsningen på Online och webbutveckling söker vi för nu Norrmejeriers räkning en ny stjärna inom webbutveckling.

Information om uppdraget:

I tjänsten som webbutvecklare har du en viktig roll i utveckling och förvaltning av systemstöd online tillsammans med övriga medarbetare på onlineavdelningen. I uppgifterna ingår bland annat klientnära logik för Norrmejeriers publika webbplats, dess kundwebb, medlemswebb och viss förvaltning av företagets webbhotell för dess fem varumärken. Utvecklaren är ansvarig för sin del av den tekniska utvecklingen av Norrmejeriers onlineverksamhet samt services som följer av denna. En självklar förutsättning är ansvar för egen utvecklingskvalitet, dokumentation av de utvecklade systemlösningarna och visst driftansvar. Till tjänsten hör förvaltning av serviceregister och medarbetaråtkomst till molntjänster.

Vad Norrmejerier erbjuder dig?
Du får chansen att lära dig utveckla i Sitecore, ett av världens topprankade system för experience marketing.
Du får insikter i att förvalta ett brett spektrum av varumärken online.
Du får jobba agilt och kreativt med seniora medarbetare som uppskattar ditt engagemang.
Du får bli en del i ett dedikerat team på online- och webbutvecklingsavdelningen.
Du kommer att bli en viktig kugge i vår gemensamma framgång.

Detta söker vi:

Vi ser helst att du har en akademisk utbildning inom systemutveckling med inriktning webb eller motsvarande erfarenhet. För att fungera i rollen krävs en god förståelse för digital marknadsföring samt insikter i sök- och trafikdriv. Det är meriterande om du är intresserad av beteendeanalys och förstår de mänskliga drivkrafterna ur ett onlineperspektiv. Vidare krävs spetskompetens inom online-utveckling och en vana att arbeta i Windows och Unixmiljö. Utvecklingskompetens gäller främst ASP.Net men också inslag av PHP, databaskompetens inom SQL-server och MySQL, Javascript, CSS, SASS, TFS, GIT, SCRUM samt vissa färdigheter inom DNS med utmärkta kunskaper inom Visual Studio, Adobe mfl.
Arbetet ställer krav på att kunna läsa engelska facktexter.
Du är en teamplayer och kapabel att lösa tilldelade uppgifter självständigt, är problemlösningsorienterad, noggrann, strukturerad och metodisk. Du drivs av ständiga förbättringar och har en vilja att utvecklas och vill ligga i framkant.

Om arbetsgivaren:

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 380 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.

Norrmejeriers devis är 'Gör Gott'. Du vet säkert redan att om du väljer våra produkter så är du med och gör gott för Norrland. Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den 'Goda arbetsplatsen'. Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av företagets värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43103

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till