Jobbet Webbutvecklare till innovativt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Webbutvecklare till innovativt företag publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Ser du dig själv utvecklas i ett ungt bolag som präglas av genuin skaparglädje och en glöd för att göra intuitiva och bra tekniska lösningar? Nu söker vi skickliga webbutvecklare som vill utvecklas i ett företag på stark frammarsch. Tjänsten är för dig som vill vidareutveckla en produkt och ta ett stort ansvar för webbutveckling, men framförallt för dig som vill vara med och bygga Accountecs framtid!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Accountec Sweden.

Om företaget

Accountec Sweden AB utvecklar webbaserade lösningar för redovisnings- och revisionsbranschen. Företagets produkt Accountec Byråportal, har fått ett starkt mottagande på marknaden sedan den lanserades under 2019. Accountec bygger nu vidare på de initiala framgångarna och vill vidareutveckla företagets produkt ännu mer. Accountec är ett företag som prioriterar sin personal väldigt hög. Företaget vill nyttja sina medarbetares kompetens, för att få in nya perspektiv och synvinklar. Accountec värderar etik väldigt högt, de är noggranna med att bygga upp sin verksamhet på stabila och beprövade tekniker. Företaget erbjuder dig stora möjligheter till snabb utveckling. Du blir en nyckelspelare i Accountec, med en stor möjlighet att påverka hur produkten utformas och därmed din egen roll. Accountec arbetar remote, vilket ger dig möjligheten att jobba från platsen eller staden som passar dig bäst, på en företagsbetald kontorsplats om så önskas. Samtidigt har du möjligheten att påverka dina egna arbetstider utefter personliga preferenser.

Arbetsuppgifter

I rollen som webbutvecklare för Accountec är du en del av ett utvecklings-team, vars mission är att skapa och utveckla en plattform för digitalt samarbete mellan redovisnings-/revisionsbyrån och dess kunder. Ditt jobb blir att hjälpa företagare att strukturera, effektivisera och automatisera sitt vardagliga arbete. Du som utvecklare gör detta genom att jobba med: • Single sign-on mot olika system för bokföring, löner, tidsredovisning, fakturaattest med mera. • Djupa integrationer mot andra webbaserade systemlösningar för bland annat administration, notifikation och datainsamling. • Ärendebaserad kommunikation, inkluderande funktioner för attestering • Projekthantering med återkommande uppgifter • Dokumentlagring med behörighetsstyrning • Digital signering och automatisk arkivering av legala dokument • CRM-funktionalitet • Automatiserade processer

Formella krav

• Du har omfattande erfarenhet av webbutveckling med HTML, CSS och JavaScript (Accountec använder både serverrenderad HTML och Vue.js). • Du har goda kunskaper av objektorienterad och funktionell programmering. Accountec använder Scala och Play framework till företagets backend. • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift • Du har goda kunskaper om webb-säkerhet Det är meriterande om du: • Meriterande: Om du har erfarenhet av minst ett JVM-programspråk • Meriterande: med erfarenhet av utveckling av andra plattformar – till exempel iOS eller Android. Utöver detta tror vi att du har god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att uttrycka dig informativt och tydligt i både tal och skrift, eftersom du arbetar remote och måste kommunicera effektivt med dina kollegor dagligen. Det faktum att du arbetar remote, bidrar också till att du behöver vara initiativtagande och självgående. Du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter samt bidrar med nya idéer. Detta innebär att du uppskattar frihet i ditt arbete, samtidigt som du lätt motiverar dig själv att initiera utveckling av både produkten och verksamheten i sig. Sammanfattningsvis har du ett strukturerat arbetssätt, där du prioriterar dina arbetsuppgifter och arbetar metodiskt utefter uppsatta tidsramar.

Övrig information

Start: Efter överenskommelse Plats: Remote Lön: Efter överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Remote, webb, webbutvecklare, heltid, flex, omgående, HTML, CSS, JavaScript, Single sign-on, redovisning, revision, SQL, iOS, Android, utvecklare, testdriven utveckling, frilansare, JVM- programspråk, backend, frontend, webbaserade, lösningar, plattform, integrationer, tredjeparts-tjänster, projekthantering, CRM -funktionalitet, Ärendebaserad kommunikation, attestering

Referens

2849601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till