SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Webbutvecklare till ICA Banken jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Webbutvecklare till ICA Banken på ICA

Webbutvecklare till ICA Banken

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Webbutvecklare till ICA Banken

ICA Banken jobbar nu mycket intensivt med utveckling av nya smarta och spännande webblösningar på en ny plattform, med fokus på att förenkla vardagen för ICA Bankens kunder. Vi möter nu framtiden med en ny React-baserad applikation med modern backend lösning i form av miniservices skrivna i ASP.Net Core.

För att möta detta på ett offensivt sätt söker vi nu en kreativ webbutvecklare som kan stärka upp vårt utvecklingsteam. Tillsammans med oss kommer du att få en central roll för bolagens fortsatta tillväxt och framgång. Arbetet är varierande och du kommer att utmanas med såväl stora som små projekt, där du kommer att bidra med dina kunskaper inom frontend-utveckling.


Vi sitter i helt nya lokaler i Arenastaden i Solna och Sandlid i Borås, där arbetsplatsen kännetecknas av våra värderingar Entreprenörskap, Engagemang och Enkelhet. Du kommer att jobba tillsammans med flera andra erfarna webbutvecklare inom agila utvecklingsteam (ux/utvecklare/testare/scrum master/arkitekt) som alla är rutinerade inom sitt område och brinner för bankens utveckling. Att aktivt dela med sig av sin kunskap och hjälpa varandra i vardagen är en central värdering hos våra teammedlemmar.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?


Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.Vem är du?

Då våra sajter är under stora förändringar ser vi gärna att du har god erfarenhet av modern webbutveckling inom tekniker så som Typescript, React och ASP.Net Core. Tekniken är det du brinner för och viljan att våga testa nytt är en del av dig. Vidare önskar vi att du är en god kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi vill behålla den goda teamkänslan som vi har idag.

Vi söker dig som har kunskaper inom:

 • React
 • TypeScript
 • Weforms
 • CSS
 • ASP .Net

Meriterande:

 • Azure Cloud
 • SQL
 • jQuery
 • Node.JS
 • Git
 • Azure DevOps
   


Språk

 • Svenska flytande i både tal och skrift
 • Engelska flytande i både tal och skrift


Anställningsform

Tillsvidare
 Tillträde

Snarast och enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande.Placeringsort

Solna alt. Borås
Ansökan


Sista ansökningsdag är 30 juni 2022

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef:

Branimir Damjanovic, tel: 0722202662, : [ Link removed ]

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och vissa fall även utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringsförfarandet.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0016155