Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Webbutvecklare till Fostira jobb i Sundsvall på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Webbutvecklare till Fostira på StudentConsulting

Webbutvecklare till Fostira

StudentConsulting Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Är du en person med passion för webbutveckling och ett öga för design? Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta med spännande kunder över hela Sverige att ta nästa klivet i din karriär.

Information om uppdraget:

Fostira är en Företagsbyrå som levererar helhetslösningar till företag över hela Sverige med spetsinriktning på hemsidor, design, marknadsföring och försäljning. På vårt kontor i centrala Sundsvall sitter ett härligt och sammansvetsat team.

Vår kund fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill skapa förutsättningarna för att du ska lyckas samt utvecklas. De tror på att god arbetsmoral, idéer och bidrag till Fostiras utveckling ska löna sig!
Som Webbutvecklare kommer du ingå i deras sammansvetsade team av utvecklare, där du kommer få chansen att både dela med din av din kompetens samt lära dig mycket av dina närmaste kollegor.

Som anställd hos vår kund erbjuds du konkurrenskraftiga löner och förmåner, en varierad vardag med frihet under ansvar och känslan av att få ingå i ett företag som sätter stor vikt vid sin företagskultur. Årligen anordnas flera konferenser och resor för att stärka teamkänslan och kompetensen.

Som webbutvecklare kommer du att arbeta med både design och funktionalitet där du utvecklar och designar hemsidor åt Fostiras kunder. Du kommer att få arbeta med spännande företagskunder från hela Sverige, agera stöd i dina kollegors kundprojekt samt leda egna kundprojekt där du är ansvarig för både design och funktionalitet. Detta innebär också att du kommer ha kontinuerlig kontakt och uppföljning med dina kunder om pågående projekt.
Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar den första kontakten med dig som är intresserad och sedan överlämnar detta till kund. Eventuella frågor besvaras av Ida Holmer på StudentConsulting [ Email address blocked ] . Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver din erfarenhet ökar dina chanser i urvalsprocessen. Tjänsterna tillsätts enl. ök med kund men vi ser gärna att du är tillgänglig under slutet av 2021.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är kreativ och initiativtagande, du har ett strukturerat arbetssätt och kan hantera flera uppdrag samtidigt. Du är driven, gillar att utvecklas och känner dig mogen för att ta nästa steg framåt i din karriär. Krav för tjänsten är att du tidigare har arbetat med Webbutveckling eller Webbdesign, det är meriterande med erfarenhet av grafisk design, programmering och/eller systemutveckling.
Vidare så behärskar du svenska samt engelska flytande i tal och skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60379