Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Webbutvecklare/systemutvecklare till Actemium jobb i Stenungsund på FMR - Din HR-Partner

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Webbutvecklare/systemutvecklare till Actemium på FMR - Din HR-Partner

Webbutvecklare/systemutvecklare till Actemium

FMR - Din HR-Partner Stenungsund, Västra Götalands län Heltid

Är du en driven och nyfiken webbutvecklare/systemutvecklare som är intresserad av nya utmaningar? Vill du arbeta i en organisation med en stabil grund och samtidigt en stark utveckling och sammanhållning? Då kan det vara dig vi söker!


Din roll
Du kommer att att arbeta på vårt kontor i Stenungsun, men våra industriprojekt finns runt om i Sverige. Vi är en agil affärsenhet inom Actemium med kärnkompetens inom automation och industriell teknik som utför skräddarsydda automationslösningar för broar och andra infrastrukturprojekt med samhällsviktiga funktioner. Nu söker vi dig som vill vara och bidra till att ta Actemium Automation in i framtiden!


I rollen arbetar du agilt i våra olika projekt med inriktning inom automation, programmering eller konstruktion. Du ingår i vår arbetsgrupp som består av 18 medarbetare i olika åldrar, med olika arbetsuppgifter och erfarenhet. Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkesroll och skaffa dig fördjupade kunskaper inom automationsområdet med ex. programmering av styrsystem eller konstruktion. Hos oss lär vi av varandra genom att jobba tätt tillsammans och utbyta erfarenhet och kunskap. För att trivas i rollen behöver du därför vara nyfiken med mycket ödmjukhet, ha vilja att utvecklas och ta initiativ som tar dig framåt i ditt arbete.


Vem är du?
För oss är din inställning och potential minst lika viktig som din kunskap och erfarenhet. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot webbutveckling eller systemutveckling. Har du motsvarande kunskaper som du genom arbetslivserfarenhet skaffat dig, är även du välkommen att söka tjänsten. Vi söker dig som både har längre eller kortare arbetslivserfarenhet inom yrket.


Du har:
• erfarenhet från aktivt arbete med webb-/systemutveckling HTML, CSS, Java eller andra verktyg.
• B-körkort är ett krav


Har du erfarenhet av DCS system så som ABB 800XA är det meriterande.
För att behålla den goda sammanhållningen vill vi att du tar egenansvar och har ett gott samarbete med dina kollegor. God sammanhållning, vilket vi anser är av stor betydelse i arbetsgruppen är viktigt för att ge våra kunder bästa möjliga leverans och service. Vi värdesätter även ett gott affärsmässigt förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och initiativtagande.


Vad erbjuder vi?
Vi är ett företag med medarbetaren i fokus och vi lägger stor vikt vid både en god och säker arbetsmiljö samt trevliga personalaktiviteter. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap. Då vi ingår i en stor koncern så finns det stora möjligheter att nätverka och utvecklas åt olika riktningar.
Vi hoppas att just DU vill berika vår grupp med din person, kunskaper och dina erfarenheter.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi tar löpande emot ansökningar.


Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1254