Jobbet Webbutvecklare sökes till internationellt företag i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Webbutvecklare sökes till internationellt företag i Lund! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Lund
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du en driven webbutvecklare på jakt efter nästa utmaning i karriären? Eller är du en engagerad och nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Företaget har sitt huvudkontor i Lund med företagsledning samt deras forsknings- och utvecklingsavdelning.

Vår kund söker nu en junior webbutvecklare för att utöka deras Installation and Configuration-team. Avdelningen präglas av öppenhet och innovation, och det finns stor möjlighet till frihet för individen. Arbetsuppgifterna kommer bestå av analys och problemlösning i företagets webb-klient, nyutveckling samt utvecklingsprojekt kopplade till framtida webblösningar.

Tjänsten är på heltid. Du kommer i tjänsten vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Lund. Arbetstiderna är mån-fre 8-17. Detta uppdrag beräknas pågår under 6 månader, med goda chanser till förlängning. Start är efter överenskommelse och tillsättning av tjänsten kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har en examen från en relevant civil- eller högskoleingenjörsutbildning alternativt en kandidatexamen från en IT-utbildning. Tidigare relevant arbetslivserfarenhet är inte ett krav för tjänsten, men är meriterande. Det viktigaste är dock att att du har ett genuint driv och intresse för utveckling, samt att du vill utvecklas i en utmanande miljö. Du som söker bör ha goda kunskaper i JavaScript, HTML, CSS och React. Vi ser även positivt på om du har programmeringskunskaper i andra språk samt kommit i kontakt med exempelvis Node.js eller Linux operativsystem.

Som person ser vi att du som söker har förmågan att arbeta såväl självständigt som i ett team med andra kollegor. Du har en förmåga att se såväl detaljer som helhetsperspektivet i de arbeten du och ditt team jobbar fram, samt är bekväm i att arbeta i agila miljöer. Det är ett krav för tjänsten att du är flytande i svenska samt engelska, såväl i tal som i skrift. Låter detta intressant? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40588

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kundverkmästare Kristianstad Wikan Personal AB
JUNIOR TEKNISK PRODUKTLEDARE Lund Academic Work
Full-stack utvecklare Malmö Nigel Frank International
Drifttekniker till Burlöv Center Malmö StudentConsulting
Lageransvarig till Nordic Water Klippan Intenso Teknikrekrytering
Backend Developer / .Net Malmö Wise IT
Mötesbokare/Eventbokare Kristianstad Wikan Personal AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn008 - Lund).