Jobbet Webbutvecklare sökes till expansivt bolag i Jönköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Webbutvecklare sökes till expansivt bolag i Jönköping! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet av webbutveckling och programmering? Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en webbutvecklare/programmerare till vår kund i Jönköping. I rollen som webbutvecklare kommr du ha ansvar för olika typer av projekt och driva dem från start till mål. Du kommer samtidigt få arbeta brett inom olika uppdrag med möjlighet till att arbeta djupare inom just ditt intresseområde. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och du kommer främst arbeta inom Microsoft samt .net. I rollen som webbutvecklare kommer du arbeta nära med både kollegor och kunder där du får möjligheten att vara med och ta utvecklingen framåt.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vårt kundföretag. Du kommer främst arbeta från kontoret i Jönköping med undantag för förekommande konsultuppdrag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom IT/data alternativt några års arbetslivserfarenhet inom webbutveckling/programmering, du har tidigare arbetat med både Microsoft och .net. Som person är du flexibel och är inte rädd för nya utamningar, du är nyfiken och är en självgående person som själv söker nya svar på gamla frågor. Du brinner för tekniken samtidigt som du vill ge kundnytta.

Du får vara en del av ett gäng där det är högt i tak och där man dagligen främjar utvecklingen och nya idéer.
Är du redo för nästa utmaning? Sök då tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Varmt välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49766

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till