Jobbet Webbutvecklare med fokus på frontend och UX! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Webbutvecklare med fokus på frontend och UX! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med webbutveckling i ett växande företag? JP Infonet söker nu en utvecklare som är en stjärna på frontend och UX design.

Information om uppdraget:

JP Infonet är ett innovativt informations- och kunskapsföretag. Just nu söker de tillökning till deras teknikutvecklingsgrupp i Stockholm i form av en webbutvecklare med fokus på frontend och UX-design som vill jobba med att utveckla deras tjänster. Som frontendutvecklare kommer du bli en viktig del av gruppen och driva deras gränssnitts- och UX utveckling. Du får gärna vara duktig på interaktionsdesign. Företaget jobbar i en .NET och Episerver miljö.

Detta söker vi:

Detta söker vi:

Vi söker dig som
• Vill jobba med gränssnittsutveckling, UX och interaktionsdesign.
• Eftergymnasial utbildning inom IT, data, programmering eller systemutveckling
• Erfarenhet av frontendutveckling med HTML, CSS och JavaScript.
• Kunskap om andra webstandarder från W3C och WHATWG.
• Kunskap om tillgänglighet, prestanda och webbläsarkompatibilitet.
• Är intresserad av ett agilt arbetssätt.

Som person är du initiativrik, drivande och en bra lagspelare. Du är intresserad av att jobba kvalitetsmedvetet och vara drivande i förbättringsarbetet. Eftersom du kommer ha många kontakter både internt och externt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Företaget är beläget i fina lokaler i Gamla Stan och erbjuder dig ett spännande jobb med stora möjligheter att själv påverka ditt arbete. Du kommer att få möjlighet att hålla dig uppdaterad inom ditt område genom utbildning, certifiering, konferenser och seminarium.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer att bli direkt anställd av JP Infonet. Det här är en löpande process som kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat för jobbet.

Om arbetsgivaren:

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag som har funnits sedan 1999 och är idag den största leverantören av juridisk information till landets kommuner och landsting. Företaget har många användare framförallt inom den offentliga sektorn, företag och advokatbyråer. Företaget presenterar all information på nätet. Det gör det möjligt för dem att få den anpassning och den täckning som deras kunder vill ha. Det gör det också möjligt för dem att alltid vara aktuella. Ändringar i lagar och förordningar uppdateras omedelbart, nyheter presenteras varje arbetsdag. http://www.jpinfonet.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44363

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till