Jobbet Webbutvecklare med fokus på frontend - New Business har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Webbutvecklare med fokus på frontend - New Business publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2490

Webblösningar och mobilapplikationer är viktiga delar av Axis produkter. Vi söker därför duktiga webbutvecklare till New Business och våra produktområden Audio och Access Control.

Vad kommer du att jobba med?
Du kommer att jobba med utveckling av avancerade webbapplikationer. Teknologierna vi använder är JavaScript, React/Redux, Webpack, JSON RESTful API, Node.js, HTML och CSS.

Har du erfarenhet av några av ovanstående teknologier och gärna vill lära dig mer om de andra kommer du att trivas i vårt team. Gillar du dessutom att tätt samarbete med UX-designers för att skapa den bästa applikationen för kunden passar våra utvecklingsteam dig utmärkt.

Axis utvecklingsteam är små, dynamiska och tar ansvar för sina egna expertområden. På New Business är vi kreativa och innovativa och vi ser fram emot att bidra med detta både i vårt dagliga arbete men även när vi har andra aktiviteter som t ex Innovation Days några gånger om året. Vi utvecklar flera produkter i teknikens framkant som kompletterar Axis videoerbjudande och erbjuder därmed Axis kunder de bästa produkterna, tjänsterna och lösningarna.

Vem är du?
Som ingenjör och utvecklare på New Business förväntar vi oss förstås att du har ett genuint intresse för webbutveckling, för nya tekniker och att du är inte rädd för att lära dig nya saker. Du måste också ha en stark drivkraft att komma i mål. Du brinner för goda, moderna tekniska lösningar men du kan samtidigt balansera det med behovet av att komma till avslut och leverera inkrementellt.

Som person trivs du absolut bäst av att få arbeta i grupp i tätt samarbete med andra duktiga ingenjörer. Du är både vetgirig och prestigelös. Ditt självförtroende är gott men du inser samtidigt att du har mycket kvar att lära.

Du har en kandidat- eller civilingenjörsexamen inom ett relevant område och du behöver ha arbetat minst 3 år med programmering sedan examen.

Hur är det att jobba med oss?
Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av våra kärnvärden. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning så kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är centrala delar.

Du ska gilla att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, bonusprogram, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och tjänstecykel för att nämna några.

Redo att skicka in ansökan?
På Axis vet vi fördelarna med att vara olika. En blandad personalstyrka skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Bjärenlöv på 046-272 3511.

Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Referens

2190669

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till