Jobbet Webbutvecklare Frontend har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Webbutvecklare Frontend publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Sogeti i Stockholm går en mycket spännande framtid till mötes och vi vill bli fler! Vill du växa med oss?


Vi söker dig som brinner för frontend-utveckling och som tycker att det är roligt att koda, men även har ett sinne för användarbarhet och design. En person som vill utvecklas, är engagerad och trivs i rollen som konsult.


Du kommer att ingå i ett team som består av drivna och teknikintresserade utvecklare. I teamet ingår även projektledare, webbstrateger, UX-designer och arkitekter. Hos oss har du tillgång till den senaste tekniken och möjlighet att ständigt utvecklas för att ligga i framkant. Vi levererar till många olika kunder i olika branscher vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag, stora som små.


Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår webb.För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Minst 2 års erfarenhet
  • Goda kunskaper i tekniker som JavaScript, JQuery, Angular, React, TypeScript.
  • Erfarenhet av HTML5, CSS3
  • Erfarenhet av att arbeta med responsiv webbdesign

Det är meriterande om du har:

  • Kunskap inom UX/UI
  • Kunskap inom .Net eller Java
  • Kunskap inom SharePoint, EPiServer eller något annat CMS verktyg.
  • Erfarenhet av agila projektramverk, t.ex. Scrum

Är du dessutom en positiv, driven och nyfiken person som är trygg i din roll men ständigt vill utvecklas så tveka inte på att skicka in din ansökan till oss. På Sogeti tror vi på kulturell mångfald, men för denna tjänst vill vi att du talar och förstår svenska och engelska.


Urval sker löpande!


Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 27 000 kunniga kollegor i 13 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

23220

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till