Jobbet Webbutvecklare / Web Developer /.Net / React har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Webbutvecklare / Web Developer /.Net / React publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Gillar du att jobba brett över hela utvecklingsstacken och har ett genuint intresse för utveckling? Vi söker efter en webbutvecklare som har ett par års erfarenhet av att arbeta professionellt. Här arbetar du i team med designers och andra utvecklare för att skapa snygga gränssnitt och sjysta användarupplevelser.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Arbetsuppgifter

I din roll som webbutvecklare har du en händelserik, varierande och utvecklande vardag. Du är en del av ett tajt gäng med specialister inom bland annat konceptutveckling, design och webbutveckling. Teamet karaktäriseras av en stor passion för utveckling och att skapa vassa lösningar. Att ligga långt fram i teknikutvecklingen är en viktig faktor för teamet. I arbetet är ni organiserade i mindre kundteam där tätt samarbete, agil metodisk och hög servicenivå är viktiga faktorer. Projekten som du arbetar med ger dig möjlighet att test på olika tekniker och jobba både med front- och backendutveckling.

Formella krav

• Gedigen erfarenhet av att arbeta som webbutvecklare både front- och backend • Några års erfarenhet av .Net utveckling (ASP.NET WebForms, ASP.Net MVC, .Net Core) • Praktiskt erfarenhet av React, Node, HTML5, CSS3 och SQL Server samt RESTful Web Services • Hosting erfarenhet i Azure och/eller AWS • Erfarenhet inom Sitecore eller Episerver (starkt meriterande) För att trivas i rollen är det viktigaste att du har ett genuint programmeringsintresse. Då arbetsuppgifterna är varierande ser vi att du är flexibel i din roll och tar ansvar för dina uppgifter. Du värdesätter förmågan att kunna leverera ren kod och en hög kvalitet. Vidare ser vi att du är nyfiken på att lära dig mer och är lösningsfokuserad. Du är en person som drivs av att jobba i team och att lösa tekniska problem.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Webbutvecklare, Utvecklare, Programmerare, Webdeveloper, Developer, .Net, React, Node, .Net Core, AWS, Azure, Frontend, Backend, Fullstack, Malmö, IT, Data

Referens

2832001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till