Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Webbstrateg/webbredaktör till Sundbybergs stad jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Webbstrateg/webbredaktör till Sundbybergs stad på Poolia

Webbstrateg/webbredaktör till Sundbybergs stad

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vår webbstrateg/webbredaktör går på föräldraledighet och nu söker vi hennes vikarie. Är du en webbstrateg med redaktörserfarenhet och kunskap i Sitevision som letar efter en dynamisk organisation? Då är detta intressant för dig!

På kommunikations- och näringslivsavdelningen i Sundbybergs stad hamnar du mitt i händelsernas centrum, i en verksamhet som berör människor i deras liv och vardag; skola, äldreomsorg, socialtjänst, samhällsbyggnad, kultur och mycket annat. Avdelningen ansvarar för stadens varumärke, övergripande kommunikation och kanaler såsom extern webbplats, intranät och sociala medier, samt näringslivsfrågor. Vi är ett engagerat gäng på elva personer som siktar på att vara 'främst på att stå bakom'.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under ett år. Därefter finns möjlighet att fortsätta i sex månader på 50%. Kontoret ligger i Sundbyberg och du rapporterar till Kommunikations- och näringslivschefen.

Urval kommer att ske löpande och intervjuer kommer i huvudsak att starta i augusti.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som webbstrateg/webbredaktör kommer du att förvalta och utveckla stadens webbplats och intranät. Din huvudsakliga roll är att vara webbstrateg, men du har även arbetsuppgifter som webbredaktör. Vi har en relativt centraliserad webborganisation, där våra kommunikatörer ansvarar för en stor del av innehållet.

Vi arbetar i Sitevision, som du blir systemförvaltare för. Du har övergripande ansvar för externwebbens och intranätets helhet och struktur och säkerställer att de webbplatser som ägs och förvaltas av avdelningen är tillgängliga. Du är kontaktperson och kravställare mot leverantör och webbutvecklare när det gäller utvecklingsbehov för intranät och externwebb.

En stor del av arbetet handlar om att ge stöd och råd till avdelningens kommunikatörer och till verksamheterna när det gäller Sitevision. Du måste därför ha god kompetens och erfarenhet av att arbeta med systemet och vara trygg i rollen som sakkunnig.

Under året vill vi också att du genomför en förstudie för en kommande omgörning av externwebben.

Vem är du?
Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, journalistik eller statsvetenskap, alternativt en annan eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av de för tjänsten aktuella arbetsuppgifterna.

Förutom goda kunskaper om Sitevision är det bra om du även har kunskap om layoutprogram som exempelvis InDesign och Photoshop. Det är meriterande att ha arbetat som webbredaktör. Det är också meriterande med erfarenhet av kommunal verksamhet, men det är inte ett krav.

Det är också viktigt att du har kunskap om tillgänglighet och de lagkrav som gäller för det området. Du bör också vara väl förtrogen med lagar och regler som rör personuppgifter. Du är driven, kan arbeta självständigt och tar ansvar för att ditt resultat bidrar till helheten.

Om verksamheten
Läs mer om Sundbybergs stad via länken nedan.
[ Link removed ] />
 

Rekommenderade jobb

Webbstrateg/webbredaktör till Sundbybergs stad
Poolia Stockholm Heltid
Svenska kraftnät söker Enhetschef IT-arkitektur samt Chefsarkitekt
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Planarkitekt med intresse för en digital samhällsbyggnadsprocess
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60423