Jobbet Webbredaktör sökes till e-handelsföretag i Solna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Webbredaktör sökes till e-handelsföretag i Solna! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Solna
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du en god kommunikativ förmåga, med resultatfokus och erfarenhet av redaktionellt arbete? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett svenskt e-handelsföretag för byggvaror som startades 1965 och finns idag i Sverige, Norge och Finland. Vår kund har kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund och erbjuder produkter såsom uterum, växthus, fönster, dörrar och förvaring. Till deras marknadsavdelning i Solna söker vi nu en webbredaktör.

I rollen som webbredaktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att skapa, publicera och redigera digitalt innehåll. Du kommer arbeta för att driva försäljning samt inspirera och guida kunden före, under och efter köp. I rollen ingår att hantera och underhålla större mängder av innehåll där korrekt, relevant och uppdaterat innehåll ska speglas gentemot deras kunder.

Vår kund befinner sig på en spännande förändringsresa där du som webbredaktör får en viktig roll i arbetet med att utveckla företagets digitala kanaler. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och växa i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund med kontor i Solna. Tjänsten är på heltid med kontorstider och möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har några års erfarenhet av redaktionellt arbete inom e-handel. Erfarenhet av redaktionellt arbete med SEO och/eller Content Marketing är starkt meriterande. För att lyckas i rollen söker vi dig som är en stark kommunikatör med god förmåga att skapa tydlig och enkel kommunikation i digitala kanaler. Du har en god förståelse för användarupplevelse i digitala kanaler och en känsla för detaljer. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga, är flexibel, resultatinriktad och initiativtagande. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper i andra nordiska språk, framförallt norska, är meriterande. Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43300

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till