Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Webbredaktör jobb i Göteborg på Bilia AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Webbredaktör på Bilia AB

Webbredaktör

Bilia AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


Arbetsbeskrivning

Vill du bli en viktig del av en framgångsrik och växande verksamhet, där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med härliga kollegor? Är du en webbredaktör med god förståelse för kunders digitala beteenden och van att optimera och driva digital försäljning? Då ser vi fram emot att höra av dig!
Som webbredaktör tillhör du vårt digitala team som är en del av Bilias marknadsavdelning med placering i Göteborg. Du kommer samarbeta med såväl de grafiska formgivarna, det digitala teamet som med marknads projektledare, CRM och verksamheten.
För att nå våra utvecklingsmål behöver vi stärka upp teamet med ytterligare en webbredaktör. Hos oss får du vara med och skapa branschens bästa upplevelse för våra kunder och gäster.


Ansvarsområde


Som webbredaktör utvecklar och underhåller du innehållet på våra webbplatser och säkerställer att innehållet stödjer uppsatta mål. Du kommer både att arbeta med kampanjer och optimering på våra digitala plattformar med avseende på egna webbplatser, digital annonsering, sociala medier och nyhetsbrev.


Kvalifikationer


För att bli framgångsrik i rollen har du god förståelse för kunders digitala beteenden och hur digital försäljning fungerar i grunden, dvs från att attrahera och konvertera kunder till att slutföra affären i någon av våra kanaler. Du behöver vara en van webbredaktör med minst tre års erfarenhet från liknande roller. Du har relevant eftergymnasial utbildning inom t ex media eller kommunikation med intresse och kompetens av copyskrivandet mot webb. Du har erfarenhet av CMS-verktyg och är en van användare av framförallt Episerver men även Sharepoint och Office 365. Du behöver ha koll på vad som påverkar SEO och kunna optimera produkt- och sidinnehåll för aktuellt ändamål. Du har även grundläggande förståelse för HTML/CSS. Du behärskar svenska på hög nivå i både tal och skrift.
Som person är du trygg, positiv och får energi av att träffa nya människor. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och agerar på ett ansvarstagande och lösningsorienterat sätt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar också det stöd du kan få och ge i ett team av kollegor. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en god kommunikatör och ser god service som en självklarhet. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Om företaget


Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom både service och försäljning av nya och begagnade personbilar och transportbilar samt tilläggstjänster som finansiering och försäkring. Bilia har ca 140 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade auktionssajter, en i Sverige och en i Norge. 
Bilias vision är att vara branschens bästa servicebolag genom omtänksamhet om våra gäster och kollegor. Genom att alltid sträva efter att bli lite bättre varje dag skapar vi en bättre upplevelse för våra gäster. 


Övrigt


Tjänsten är en tillsvidareanställning som startar med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker i mitten på augusti. Vi ser fram emot din ansökan.
 

Rekommenderade jobb

Webbredaktör
Bilia AB Göteborg Heltid
produktutvecklare online till ica reklam
ICA Sverige AB Kungälv Deltidsanställd
Social Media Specialist
Scream Mediabyrå AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 220420