Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Webb-koordinator till Deltaco AB jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Webb-koordinator till Deltaco AB på Poolia

Webb-koordinator till Deltaco AB

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker Deltaco efter en ny stjärna till sitt team inom Webb-utveckling. Är du på jakt efter en ny utmaning och vill bli en del av ett framgångsrikt företag? Har du ett par års erfarenhet inom området och vill utvecklas i din karriär? Sök då tjänsten som Webb-koordinator redan idag!

Om tjänsten
Tjänsten som Webb-koordinator går ut på att driva vår webb-plattform med integrationer till olika system, så som PIM och ERP. Du kommer att ingå i ett team med två personer som tillsammans ansvarar för utveckling och förvaltning av systemen.Tillsammans med teamet är du är ansvarig för att omsätta verksamhetens krav till en fungerande teknisk lösning. Detta innefattar att upprätta kravspecifikationer som sedan utvecklas av externa parter, där man sedan validerar och testar funktionalitet för att sedan sätta i drift. Att kommunicera med kravställare är en viktig del av arbetet för att säkerställa att de tekniska lösningar som verkligen tas fram motsvarar kraven från verksamheten.

Vem är du?
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att jobba med CSS, JavaScript samt HTML. För att lyckas i tjänsten bör du ha kännedom kring något PIM-system, fördelaktigt om det är Akeneo. Webbplattformar, grafiska system och en allmän IT-kännedom kring Office-paketet samt Photoshop är också något du bör ha erfarenhet av. Du bör även ha en förståelse för affärsprocesser, hur system och tekniker interagrerar med varandra och kan förstå flöde och logik.

Det är meriterande om du har en relevant utbildning inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du behöver kunna prata och skriva på både svenska och engelska obehindrat samt även ha en förståelse för danska, då delar av teamet sitter i Danmark. Vidare är du en utåtriktad och kommunikativ person som kan ta dialog med kravställare och utvecklare på olika nivåer.

Om verksamheten
Deltaco grundades år 1991 och är en nordisk ledande distrubitör inom IT-tillbehör. Huvudkontoret ligger i Stockholm med dotterbolag i Danmark, Finland, Norge och Litauen.
I stockholm är vi lokaliserade i Älvsjö, nära pendelstationen för enkel kommunikation med kommunaltrafiken. Totalt är vi 80 personer anställda på Deltaco och har ett härlig klimat med många drivna personer som vill utvecklas och föra företaget framåt med goda resultat. Vi ser fram emot din ansökan.

I den här rekrytering samarbetar Deltaco med Poolia, har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Nilsson.
Urvalet sker löpande så tveka in på att skicka in din ansökan redan idag.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60773