Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Web developer Stockholm jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Web developer Stockholm på Randstad AB

Web developer Stockholm

Randstad AB Solna, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker en web developer med minimum 3 års erfarenhet som front-end developer. Vi söker dig som är bra på att presentera tekniska förbättringsförslag och fokuserar på det värde de ger. Som web developer får du vara med och utveckla och underhålla webbplatser hos våra kunder och arbeta enligt agila metoder. 

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


ansvarsområde.

Du kommer att arbeta som en  webbutvecklare och du kommer att vara ansvarig för att bygga bra kundupplevelser. Förutom teknisk spets så är vi ute efter dig som varit med och drivit webbarkitektur. Du kommer vara med och bygga hållbara och moderna webbplattformar. Du ska trivas med att arbeta effekt- och datadrivet, där IT och business arbetar tillsammans med att förstå användarna, utforma experiment och sedan implementera förändringar. 


arbetstider.

Heltid 100%. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00. 


kvalifikationer.

Vi ser att du har arbetat i större kundnära webbprojekt och gillar att dela med dig av idéer och tankar runt förbättringar. Du bidrar med engagemang, inspiration, kompetens och har koll på nyheter och trender inom kompetensområdet. Vidare behärskar du engelska och svenska flytande i tal och skrift. Som person behöver du vara problemlösande, strukturerad, driven, engagerad, kreativ & brinner för kvalitet samt tycka om att samarbeta i team. 

Som web developer ser vi att du har erfarenheter av att sätta upp och hantera DevOps verktyg kring applikationer. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med javascript och då gärna react samt node.js.

Tekniska krav:
 • Javascript 
 • Typescript 
 • HTML
 • CSS
 • Angular.js
 • React 
 • Node.js
Meriterande krav: 
 • Azure
 • Kubernetes 
 • REST
 • Express.js
 • GraphQL
Du behöver vara problemlösande, strukturerad, driven, engagerad, kreativ & brinner för kvalitet samt ha vana att jobba tillsammans i team. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


erfarenhet.

Vi söker en fronend utvecklare men minimum 3 års erfarenhet av webbutveckling eller liknade arbete


ansökan.

2021-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vid frågor kontakta Helén Boström, Consultant manager,  [ Email address blocked ] . 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357459