Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

VVS Ingenjör till trevligt konsultbolag, Hässleholm jobb i Hässleholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
VVS Ingenjör till trevligt konsultbolag, Hässleholm på Poolia

VVS Ingenjör till trevligt konsultbolag, Hässleholm

Poolia Hässleholm, Skåne län Heltid

Har du djupa ingenjörskunskaper inom VVS? Söker du en bred och utvecklade roll som innefattar allt från konstruktionsarbete till projektering, utredningar och besiktningar? Vill du dessutom arbeta hos en aktör som värdesätter kvalitet och ger dig ett stort mandat att själv driva dina projekt från ax till limpa? Sök då tjänsten som VVS Ingenjör på KN VVS ingenjörer AB i Hässleholm.

Om tjänsten
Som VVS Ingenjör arbetar du med projektering, utredning och besiktning inom VVS-området. Vi kan erbjuda en bred roll där du ges stort mandat att själv arbeta direkt mot våra kunder vilket kan vara allt från kommuner till entreprenörer, byggherrar och industrier. Vi anlitas ofta för att ta fram tekniska handlingar samt konstruktions- och projekteringsarbeten men verkar även ute hos kunderna med exempelvis besiktningar, samordning eller rådgivning.

Kort sagt: Det här är ett spännande arbete för dig som vill ha en bred och omväxlande roll som expert inom VVS-konstruktioner.

Vem är du?
Vi söker dig som vill bli en viktig kugge i vårt team och som liksom vi andra brinner för VVS-konstruktion samt projektering.
Är du redan idag en etablerad VVS konsult/konstruktör som kan driva egna kundprojekt är du naturligtvis intressant för oss, men vi är också nyfiken på dig som nyligen har genomfört en relevant utbildning och som vill utvecklas tillsammans med oss. I grunden är du troligen ingenjör med inriktning mot VVS, teknik eller miljö alternativt har du gått någon relevant KY/YH-utbildning. Du är van att arbeta i MagiCAD.

Lika viktigt som din formella erfarenhet och utbildning är din personlighet. Vi är en liten och väl sammansvetsad grupp med djup kompetens inom vårt område. För att trivas hos oss behöver du vara öppen och nyfiken. Då rollen innebär mycket kundkontakter är du serviceinriktad, konsultmässig och rådgivande i ditt sätt. Dina tidigare kollegor beskriver dig som engagerad, självständig och noggrann i ditt arbete. Du har förmågan att arbeta med flera projekt parallellt och kan växla mellan att i ena stunden försjunka i konstruktionsarbete för att därefter åka ut på byggen och arbetsplatser för att genomföra besiktningar eller delta i samordningsmöten.

För en långsiktig lösning och bra balans i livet vill vi att du bor i, eller i närheten av, Hässleholm.

Om verksamheten
KN VVS Ingenjörsbyrå är en etablerad och välrenommerad aktör på marknaden. Vi har sedan starten 2002 hela tiden satt kvalitét och kundnytta i fokus och har därmed lyckats attrahera en rad spännande, återköpande kunder inom kommun, bygg, entreprenad och industri.

Vi är i dagsläget 12 anställda, alla med VVS-teknisk kunskap. Vi är tillräckligt stora för att få förmånen att arbeta med de roligaste projekten, men vill inte bli så stora att det hindrar dig som anställd att få ett stort mandat att själv driva projekt från ax till limpa. KN VVS Ingenjörer kompetensutvecklar hela tiden sin personal för att vara en ledande aktör på marknaden.

I Hässleholm är vi i dagsläget 4 anställda och arbetar med kunder i norra Skåne, Småland och Blekinge.


I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Poolia. Urval kommer att ske löpande varför vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Kontakta rekryteringskonsult Gerhard Fransson för frågor om oss och om tjänsten.

 

Rekommenderade jobb

VVS Ingenjör till trevligt konsultbolag, Hässleholm
Poolia Hässleholm Heltid
VVS - projektör / konstruktör
PAf Rekrytering AB Göteborg Heltidsanställd
Planarkitekt med intresse för en digital samhällsbyggnadsprocess
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60465