Jobbet VVS-montör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

VVS-montör publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Lernia bemanning har uppdraget att direktrekrytera en heltidsanställd VVS-montör till en tillsvidareanställning hos Badrumsgruppen i Alvik.

Arbetsuppgifter

Som VVS-montör hos Badrumsgruppen består dina arbetsuppgifter till allra största del av enklare monteringsarbeten hos Badrumsgruppens kunder. Typiska uppdrag kommer att gälla montering av t.ex. duschväggar, toaletter, tvättställ, blandare, kommoder och annan inredning som hör badrummet till.

Tidigare har underentreprenörer anlitats för servicearbeten men i och med din anställning kommer kunderna att kunna köpa montering direkt från Badrumsgruppen och boka detta i samband med sitt köp. Bokningar av service-/monteringsarbeten koordineras av säljare och inredare hos Badrumsgruppen.

Arbetet utgår från Badrumsgruppens butik i Bromma, material hämtas huvudsakligen på det egna lagret som finns i anslutning till butiken. Kompletterande material kan även behöva hämtas hos någon av Badrumsgruppens grossister.

Hos Badrumsgruppen får du tio kollegor i form av de säljare, projektledare, inredare och administratörer som jobbar i företaget idag. Personalstyrkan är ett trevligt och socialt team som har roligt tillsammans. I anslutning till butiken finns personalutrymmen och kök.

Formell kompetens

Vi söker en erfaren VVS-montör, som har arbetat några år i yrket. Meriterande om du har

Säkervatten-certifikat.

För rollen krävs körkort och servicebil ingår i tjänsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet i rollen som VVS-montör.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett trevligt bemötande mot våra kunder och alltid sätter kunden i första rummet. Det är viktigt att du är självgående då du kommer att få leda ditt eget arbete. Som person är du punktlig och håller vad du lovat kunderna. Du gillar ordning och reda och är bra på att planera och strukturera ditt arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid med fast arbetstid kl. 7 – 16:00.

Inledningsvis tillämpar vi provanställning under 6 månader, därefter tillsvidareanställning.

Badrumsgruppen i Alvik, har sin butik och lager på Karlsbodavägen 13C i Bromma.

Tillträdesdag

Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Om företaget

Badrumsgruppen är en ledande svensk detaljhandelskedja för badrumsinredning, kakel & klinker med 3 butiker - (Stockholm-Bromma, Göteborg-Ringön och Göteborg-Sisjön). Badrumsgruppen är även en stor aktör när det kommer till badrumsrenoveringar där en totalentreprenadtjänst erbjuds privatkunder i Stockholms- och Göteborgsområdet.

Badrumsgruppen är ett familjeföretag och drivs av en stark entreprenörsanda. Vi har funnits sedan 1968 och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen, lång erfarenhet, bred kompetens och högkvalitativ inredning till hela badrummet. Som en del i vårt serviceerbjudande hjälper våra inredare kunderna att rita upp sina badrumsdrömmar i vårt 3D-program och våra projektledare ser till att badrumsrenoveringen går från just dröm till färdigt badrum. Nu breddar vi vårt serviceerbjudande genom att även tillhandahålla montering av den inredning våra kunder köper. Vårt mål är att ha marknadens mest kompletta erbjudande och mest nöjda kunder.

Referens

44035

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till