Jobbet VVS-ingenjör till RIBA har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

VVS-ingenjör till RIBA publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom VVS och vill arbeta med projektering? Vi söker nu en VVS-ingenjör med erfarenhet av projektering och ett sinne för kundrelationer. I rollen kommer du att arbeta i projekt inom VVS tillsammans med ett kompetent och välkomnande team. Du kommer arbeta med projekten från start till mål där du utvecklar såväl projekt som kundrelationer.


Om tjänsten
RIBA är ett privatägt teknikföretag inom VVS, installations- och förvaltningsarbete. De har varit verksamma på marknaden i 60 år och omsätter drygt 140 mkr årligen.
RIBA består av fyra affärsområden: VVS-projektering, Energi- och miljö, Projektstyrning samt Teknisk förvaltning. Affärsområdena är i sig självständiga men samverkar för att nyttja samtliga kompetenser, för största möjliga kundnytta.

Idag har RIBA cirka 50 medarbetare som alla har god kompetens och stort engagemang för sitt arbete. RIBA som företag har en lång erfarenhet av uppdrag till fastigheter inom varierande områden. De arbetar med projekt inom kontor, industri, köpcentra och bostäder. Din roll kommer vara bred där du främst arbetar inom VVS-projektering i ett nära samarbete med RIBAs kunder.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

• både delta i samt leda projekteringsuppdrag inom VVS.
• utveckla kundrelationerna från en affärsmässig bas där kundnyttan är i centrum.
• kontinuerligt marknadsföra och sälja RIBAs projekteringstjänster och affärsidé med tjänster i övriga verksamheter.
 
• planera, förbereda, skapa och följa upp projekt.
• avsluta projektet, överlämna till kund och följa upp garantitider.

Dessutom kommer du att delta i ekonomiavstämningar och tidplaner, identifiera avvikelser, genomföra byggmöten och föra mötesprotokoll. Utöver det är du med och ansvarar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljödokument tas fram och uppfylls.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• har tidigare arbetslivserfarenhet som VVS-ingenjör i minst 2 år.
• har branschkunskap med kvalificerad projekteringserfarenhet inom VVS.
• är flytande på svenska i tal och skrift då språket används dagligen i arbetet.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i ritverktyget CAD och tidigare har drivit egna projekt.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen. Vi ser att du tydligt motiverar i din ansökan ditt intresse för tjänsten och att arbeta på RIBA. Det är viktigt med ett stort engagemang och driv att utvecklas och vilja utveckla.

Som person är du:

• Initiativtagande
• Självgående
• Relationsskapande

Övrig information

• Start: Så snart som möjligt
• Omfattning: Långsiktigt. Du kommer till en början ha en visstidsanställning hos Academic Work på 6 månader. Förutsatt att samtliga parter är nöjda kommer anställningen att förlängas.
• Placering: Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RIBAs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Referens

15044313-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till