Jobbet Vulkanresor söker en System Manager till Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vulkanresor söker en System Manager till Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta i en spännande och internationell organisation med att underhålla och utveckla Vulkanresors analys- och bokningssystem.

Information om uppdraget:

Som System Manager är du övergripande ansvarig för bokningssystemet där du är navet för reseproduktionsteamet. Du ansvarar för att produkter är bokningsbara och kommer ha direktkontakt med säljare och partners. Rollen innefattar därmed till viss del intern support och stöttning till säljare på Vulkanresor. Du kommer även att aktivt arbeta med marknads- och konkurrensanalys. Du arbetar självständigt men även tillsammans med övriga teamet för reseproduktion, samt personal på försäljning och ekonomi.

Arbetsuppgifter:
•Ansvara för bokningssystemet
•Löpande uppdatering av prisdatabas
•Support och kontakt med intern personal
•Aktivt arbeta med marknadsanalys
•Kontakt med externa partners

Detta söker vi:

För att lyckas i tjänsten tror vi att du:
•Har några års arbetslivserfarenhet av likande uppgifter
•Är analytisk och mycket noggrann
•Är strukturerad i ditt tankesätt och ditt sätt att arbeta
•Känner dig bekväm med kalkyler och arbete i Excel

Tjänsten kräver att du driver självständigt dina egna projekt, där du arbetar effektivt och fokuserat. Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och kvalité eftersom ditt arbete påverkar alla delar inom vår verksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Du rekryteras av StudentConsulting och anställs av Vulkanresor. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Malin Norgren på malin.norgren@studentconsulting.com. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Vulkanresor är specialiserade på resor till Island, med marknadens bredaste utbud. Genom att noggrant välja ut och sätta ihop resorna vill de maximera upplevelsen av Island för privatpersoner, grupper och företag. Vulkanresor AB grundades 1997 och är en del av Vulkan Travel Group. Tillsammans är de 14 anställda som förra året hjälpte omkring 9 000 resenärer att uppleva Island. De är den största researrangören till Island från Skandinavien.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se.

Referens

48122

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till