Jobbet VS-tekniker & Ledande montör till vår nya bostadsavdelning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

VS-tekniker & Ledande montör till vår nya bostadsavdelning publicerad av Bravida

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning TEAMWORK PÅ RIKTIGT!

Trivas på jobbet

Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i bostadsbristens Uppsala sedan 10 år. Nu ska vi höja leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom den nyskapade avdelningen Bravida Bostad. Vi har många spännande uppdrag inplanerade och vi söker både en driven VS-tekniker och ledande montör som är en riktig lagspelare.

Vill du vara en del av vår gemenskap?

När du jobbar på Bravida kommer du förhoppningsvis känna att du har kommit till en stor familj. Vi gillar varandra och samarbetar bra i arbetsvardagen. Många kollegor har bakgrund inom lagsporter och har hög social kompetens. Vi tror att vi presterar bättre när vi samarbetar och vi tror att medarbetarna både trivs bättre och jobbar mer uthålligt om vardagen präglas av humor. Vi träffas regelbundet hela avdelningen på fritiden för att ha roligt och bygga lagkänslan. Dessutom umgås många i teamet privat. Då blir det allt från fiske till afterwork. Nu är vi nyfikna på vad du kan tillföra vårt gäng?

Vi söker lagspelare med ambitioner

Visst är det roligt att jobba i team och nå höga mål tillsammans? Vi söker två tjänster, dels söker vi dig som har erfarenhet av att vara ledande montör inom VS och som vill bygga upp VS-sidan av avdelningen. Du är en ledarperson som kan tekniken och inspireras av att utveckla dina medarbetare. Dessutom söker vi en VS-tekniker. Erfarenhet är en fördel men med rätt inställning och vilja att lära kan du även vara ny i yrket.

Friskvårdsbidrag, ackord och en trygg arbetsgivare

Bravida är en koncern med 11 000 anställda och god ekonomi i företaget vilket ger en trygghet. När du anställs på Bravida Bostad blir du en del av Bravida Uppland med 330 medarbetare. Vi jobbar på ackord vilket ger dig möjlighet att påverka din egen lön.

På Bravida tar vi hand om vår personal och har bra personalförmåner som t.ex. friskvårdsbidrag. Vi lägger stor vikt vid säkerhet så att alla ska komma hem trygga varje dag från jobbet. För att lyckas med detta är vi noga med säkerhetsutrustning och så jobbar vi tätt med byggföretaget och ställer krav på bra arbetsmiljö och ordning och reda.

Varmt välkommen att söka till en utvecklande resa på Bravida Bostad!

Vi vill ha din ansökan senast den 5 augusti 2019. Vi planerar att påbörja intervjuerna strax därefter.

Upplysningar om tjänsten: Fredrik Mattsson (avdelningschef Bravida Bostad): 018-65 00 57

Referens

4223_GS_Bravida

Om företaget

Vi på Bravida är mästare på el, vs, ventilation och mycket annat. Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt. Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom el, vs och ventilation i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Olika kunskaper – större möjligheter

På Bravida är vi drygt 9 500 personer som jobbar tillsammans. Vi är montörer, servicetekniker, projektledare, serviceledare, kalkylatorer, chefer, affärsutvecklare, ekonomer – som alla är proffs inom sina områden. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget

På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till