Jobbet Volvo Cars söker Underhållsingenjör till Centralt Underhåll har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Volvo Cars söker Underhållsingenjör till Centralt Underhåll publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Volvo Car Torslanda är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår sammansättningsfabrik i Torslanda arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier – med fokus på människor och ständig förbättring. Varje produktionsteam har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och teamutveckling. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Car Torslanda platsen där du kan nå framgång.

Nu söker Volvo Cars i Göteborg Underhållsingenjör att arbeta i projekt till Centralt Underhåll.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

 • Tillsvidareanställning
 • Dagtid
 • Göteborg

För din skull

Balansen mellan ditt arbete och privatliv är viktig för oss. Förutom att erbjuda dig en konkurrensmässig lön och en individuell utvecklingsplan i ditt arbete har du som anställd inom Volvo Cars tillgång till ett brett förmånspaket. Om du är nöjd med livet tror vi nämligen att det gagnar både din och vår utveckling.

Att arbeta inom Volvo Cars ger dig många möjligheter. Du får den kunskap och utbildning du behöver för att kunna utvecklas - tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.

Torslandafabriken (VCT) är uppdelad i tre större enheter, Kaross-, Måleri- och Monteringsfabrik. Här arbetar drygt 6000 medarbetare och produktionen bedrivs på 3-skift. Som Underhållsingenjör på Centralt Underhåll arbetar du med att säkerställa utrustningarnas driftsäkerhet genom att i tidiga faser arbeta med tillförlitlighet och underhållsmässighet.

Dina arbetsuppgifter 

 • Arbeta med konceptlösningar i tidiga faser i utrustningsprojekt.
 • Vara med i RFQ uppbyggnad och utvärdering av utrustningsleverantörer.
 • Bereda reservdelar för produktionsutrustning.
 • Ta fram förebyggande underhåll och arbetsinstruktioner för att vidmakthålla avsedd teknisk tillgänglighet.
 • Bereda underhållsutbildning.
 • Analys och utredningsuppdrag avseende tekniska störningar och ekonomiskt utfall.
 • I förekommande fall leda och hålla samman nätverk för olika utrustningstyper.
 • Granskning och utvärdering av befintlig och nyinstallerad utrustning.

Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktion och Manufacturing Engineering samt i ett flertal nätverk inom olika organisationer och leverantörer.

Den högautomatiserade produktionsutrustningen består av PLC-system, robotar, utrustning för tätningsapplicering, transportsystem, målningsutrustning och produktanpassad mekanik.

Då systemintegrationen är hög, kommer du som Underhållsingenjör att arbeta i många olika system, såsom UH-system (Maximo), Störningsuppföljningsystem, övriga webb-baserade system.

Bakgrund

 

Vi söker dig som har:

 • Högskoleutbildning inriktning produktion alt. flerårig gymnasieutbildning inriktad mot teknik/underhåll.
 • Kunskap om industrins produktions- och underhållsprocesser
 • Mycket god PC-vana med tyngden främst inom Excel
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl som skrift.
 • Kunskaper/erfarenhet av Lean production

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av att leda förbättringsprojekt mot produktionsutrustning samt underhållsarbete. Det är också meriterande om du har kunskaper/erfarenhet av underhållssystem och av analytisk databashantering.

Personliga egenskaper:

Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har en god analysförmåga och trivs i en utvecklingsmiljö med hög förändringstakt, samt med ett pedagogiskt sinnelag med god social förmåga. Du är drivande och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta. Vi ser att du är en lyhörd ledare och kommunikatör med hög integritet då tjänsten ställer stora krav på att utmana organisationen och driva förändringsprocesser från central nivå. Att du är ordningsam, strukturerad och har lätt för att summera och rapportera muntlig som skriftlig, ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Mångfald ses som en tillgång och då Vi ser att det på ett positivt sätt kan hjälpa till att utveckla verksamheten och skapa en bredare kompetens- och värderingsbas. Så oavsett vem du är och vilken bakgrund du har – tveka inte att söka.

 I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Rekrytering.

Information:

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.

Referens

43997

Liknande jobb

Produktionstekniker Göteborg Skill
Maintenance Program Manager Göteborg Volvo Group
Manager Corporate Audit Göteborg Volvo Group
Chief Designer Volvo CE Göteborg Volvo Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till