Jobbet Volvo Cars söker tekniker inom robotsimulering till Pilot Plant A-byggnation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Volvo Cars söker tekniker inom robotsimulering till Pilot Plant A-byggnation publicerad av Lernia

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

 

 

 Pilot Plant är en utvecklingsavdelning inom Research & Development vars kärnverksamhet är att bygga fysiska provobjekt för produkt- och processverifiering.

A-byggnation är en utvecklingsavdelning som består av 34st medarbetare fördelade på olika ansvarsområden, projektledning, robotsimulering, fogning, kvalitet, områdesansvariga och karossmodifiering.

Vår huvudsakliga uppgift är att bygga och kvalitetssäkra fysiska provobjekt så som karosser och delsammansättningar i höghållfaststål, aluminium och komposit.

Vårt mål är att upptäcka och korrigera så många avvikelser som möjligt på ett tidigt stadium för att på sikt kunna leverera produkter i världsklass från våra fabriker. Som medarbetare hos oss får du vara med på tidigt stadium och arbeta med företagets kommande produkter innan många andra.

Arbetsuppgifter

Som robotsimuleringstekniker kommer du ingå i vårt simuleringsteam. Du kommer arbeta med processberedning, simulering, offline-programmering, robotprogrammering samt driftansvaret över en robotstation.

Du kommer ha kontakt med konstruerande avdelningar och deltaga i utvecklingsfasen av karossen i diverse forum.

Kvalifikationer

  • Tekniskt gymnasium eller motsvarande arbetslivserfarenhet (högskola är meriterande)
  • Erfarenhet inom robotteknik
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office med stort fokus på Excel
  • Engelska och svenska i tal och skrift
  • Körkort B

Meriterande är om du som söker har kunskaper inom mjukvaruprogram som Process Designer, Process Simulate, Teamcenter eller CAD. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av karossbyggnation eller kunskaper i fogningsmetoder samt truckkort.

Personligt

Vi söker dig som ställer höga krav på kvalitet och tillämpar ett strukturerat arbetssätt. Du är öppen för förändringar då arbetet ofta är händelsestyrt och ställer krav på flexibilitet.  Vi söker dig som aktivt vill arbeta mot uppsatta mål genom egna initiativ och aktiviteter. Vi ser det som en självklarhet att du är lyhörd med förmågan att samarbeta på ett kommunikativt sätt.

Vi ser gärna kvinnliga sökande!

I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia.

Du söker tjänsten via www.lernia.se

Volvo Car Group

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.

Referens

25038

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Göteborg).