Jobbet Volvo Cars söker en plåtslagare till Pilot Plant för kortare uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Volvo Cars söker en plåtslagare till Pilot Plant för kortare uppdrag publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi skapar nästa generations premiumbil för kunder som värdesätter innovation och säkerhet. På Volvo Cars är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som arbetar med smarta produktionsteknologier – med fokus på människor och ständig förbättring.

Pilot Plant är en komplett förseriefabrik vars kärnverksamhet är att bygga fysiska provobjekt för produkt-och processverifiering. Du en nyckelperson som bidrar till nästa generation nyskapande lyxbilar från Volvo. Syftet med Pilot Plant är att verifiera så att Volvo Cars produkter går att bygga problemfritt senare i Volvo Cars fabriker. Som medarbetare hos Volvo Cars får du vara med på tidigt stadium och arbeta med företagets kommande produkter långt innan många andra.

Bilarna som produceras här kommer finnas ute på marknaden om ca 2 år. Du får chansen att arbeta med ”bilarna” innan dem visats för allmänheten.

Ditt arbete

 • Rikta, fila och fixa skador på olackad kaross
 • Ombyggnation av kaross
 • Plåtbearbetning 
 • Ritningsläsning
 • Bockning och kantning
 • Kvalitetsmätning

Pilot Plant är Volvos utvecklingsavdelning som har sina lokaler i Torslanda. A-Byggnation är en utvecklingsverkstad som bygger fysiska prototypkarosser och delsammansättningar. Här produceras bilar som i ett senare skede skall gå till testavdelningen.

Tjänsten löper över 4 veckor (v.39–42). Därefter kommer en omplacering ske till en annan avdelning inom Volvo Cars.

Bakgrund

Formella kvalifikationer 

 • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande inom industri och verkstad
 • Erfarenhet av plåtbearbetning. 
 • Ritningsläsning 
 • Arbetet kräver goda kunskaper i engelska i både tal och skrift samt grundläggande erfarenhet av PC-arbete.
 • B-körkort
 • Godkända gymnasiebetyg i Svenska A/1, Svenska som andraspråk A/1, Matematik A/1, Engelska A/1 och Samhällskunskap A/1. 

Vi söker dig

Vi söker dig som är driven och trivs i en utvecklingsmiljö med hög förändringstakt. Du har fallenhet för ett analytiskt tänkande och tillämpar ett strukturerat arbetssätt där kvalité och säkerhet sätts i centrum. Vi söker dig som är pedagogisk och lyhörd med hög integritet då tjänsten ställer höga krav på att utmana organisationen.

Information

 • Visstidsanställning hos Lernia
 • Dagtid 6:30 – 15:12
 • Göteborg

Ett globalt företag med skandinaviska rötter

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.

Eftersom vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att tjejer söker! Ansökan tas endast emot via vår hemsida, www.lernia.se. Ladda gärna upp digitala kopior på dina gymnasiebetyg direkt på din profil för att maximera chanserna till jobb!

Varmt välkommen med din ansökan! 

Referens

80561

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till