Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vimek söker junior marknadskoordinator! jobb i Umeå på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vimek söker junior marknadskoordinator! på Academic Work

Vimek söker junior marknadskoordinator!

Academic Work Umeå, Västerbottens län Heltid
Har du ett brinnande intresse för marknadsföring och vill jobba i en roll med mycket ansvar, frihet och möjlighet till kreativa tankesätt? Hos Vimek kommer du jobba både strategiskt och även se dina ideér bli verklighet då du kommer vara med och producera material. Ta chansen att komma in på ett spännande företag med goda framtidsutsikter. Sök redan idag. Urval sker löpande.


Om tjänsten
Företaget Vimek är marknadsledande i världen med tillverkning av kompakta skogsmaskiner för gallring och skogsvård. De söker nu en marknadskoordinator som vill jobba utifrån ett helhetsperspektiv över koncernen i en bred marknadsroll där du även kommer jobba med marknadsföring mot företagen Vimek, Cranab och Bracke. Du kommer få möjlighet att arbeta med egna idéer i ett företag med ett öppet klimat och nära till beslut. De söker en person som kan börja omgående fram till oktober 2022 med goda förutsättningar till fortsatt anställning förutsatt att alla parter är nöjda.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
På Vimek har du nära samarbete med säljare, ingenjörer och dina kunder där du arbetar med att ta fram och följa marknadsföringsstrategier och ser till att dina planer blir verklighet. En stor del av arbetet handlar också om att underhålla web och sociala medier. Vidare är du själv med i produktionen av de material som skapas och du kommer vara delaktig och ansvarig för att ta fram bland annat..

* Profilmaterial
* Filmmaterial och säljmaterial
* Broschyrer

Du kommer även vara ansvarig för att uppdatera och ta fram material för intranät för de olika företagen. Du jobbar i en bred kreativ roll med mycket eget ansvar där du blir projektledaren för området marknadsföring, i samarbete med dina kunder och externa aktörer.
Vi söker dig som

* Har utbildning inom marknadsföring eller motsvarande erfarenhet genom arbetslivserfarenhet
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då språken används i det dagliga arbetet
* Har körkort B
* Goda kunskaper i Adobe-paketet

Som person är du:

* En lagspelare
* Problemlösande
* Initiativtagande
* Kommunikativ

Övrig information

* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tjänsten sträcker sig till en start fram till oktober 2022 med goda möjligheter till förlängning.
* Placering: Vindeln
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vimeks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Vimek är marknadsledande i världen med tillverkning av kompakta skogsmaskiner för gallring och skogsvård. De tillverkar unika, professionella och lätta, men samtidigt kraftfulla maskiner för dagens skogsbruk: skördare, skotare och kombimaskiner.

Kärnan i konstruktionen av dessa maskiner ligger ett nytt koncept för modernt skogsbruk, vilket kräver skogsunderhåll utan att maskinerna lämnar breda spår och därför inte i onödan avlägsnar framtida träd. Detta möjliggör tillväxten av de mest produktiva plantagerna.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063369-SE