Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du vara med och utforma Stockholm? Stomentreprenören Contiga söker nu en junior projektledare! jobb i Norrtälje på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du vara med och utforma Stockholm? Stomentreprenören Contiga söker nu en junior projektledare! på Academic Work

Vill du vara med och utforma Stockholm? Stomentreprenören Contiga söker nu en junior projektledare!

Academic Work Norrtälje, Stockholms län Heltid
Contiga är namnet bakom kulisserna. Gallerian, Nya Karolinska i Solna, BAS Barkaby och Forskaren är exempel på projekt som de ligger bakom. Här har du som nyexaminerad ingenjör en guldchans att göra karriär hos ett stabilt och framåtlutat företag där du får rätt förutsättningar för att på sikt vara med och utforma staden Stockholm. Vi välkomnar din ansökan snarast då urvalet sker löpande.


Om tjänsten
Contiga erbjuder stål- och betongkonstruktioner för alla slags byggnader. Deras viktigaste produkter är prefabricerade stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus. Projektens storlek varierar från mindre leveransprojekt till större byggen som kan löpa över längre tidsperioder, där varje unikt projekt drivs av en ansvarig projektledare. Kundportföljen är bred och Contiga ligger bakom många av de byggprojekt man ser i Stockholm då nyckelkunderna utgörs av de ledande byggbolagen och byggherrarna på den svenska marknaden.

Contiga har flerårig erfarenhet av att ta emot och lära upp nyexaminerade civil- och högskoleingenjörer som vill starta sin karriär som projektledare inom byggbranschen, och vill nu välkomna nästa medarbetare till teamet i Norrtälje! Här erbjuds du att göra en spännande resa hos ett bolag som har din utveckling i fokus. På Contiga tror man på "learning by doing" och du får redan från start axla ansvar och driva dina egna projekt samtidigt som du får ta rygg på proffsen. Du kommer snabbt få en förståelse för hur produktionen sker då du inleder dina första dagar med praktik på betongfabriken och stålverkstaden som ligger ett stenkast bort från kontoret.

Gruppen består av nio andra projektledare och många av dina kollegor, bland annat din blivande mentor, har gjort samma resa som du står inför. Ni sitter i öppet landskap och det finns både utrymme för att bolla frågor med varandra men Johannes som är chef för avdelningen tycker även det är viktigt att ha roligt tillsammans.


Contigas betongstommar

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Contiga.

Arbetsuppgifter
I rollen som Junior Projektledare kommer du att introduceras till projektledarrollen och få lära dig Contigas arbetssätt och produkter. Du kommer få kunskap och erfarenhet av projektledningens hela cykel. Det innebär b la att vara delaktig i allt från budgetarbete och planeringsstadie, samt arbeta med uppföljning under projektens gång. Du har ett övergripande helhetsansvar över dina projekt och ser till att budget och tidsplaneringar efterföljs.

Du kommer börja leda mindre projekt för att få en förståelse för flöde och metodik och efter en tid ta dig an små entreprenader, för att sedan gradvis öka i projektens storlek och ordervärde. Arbetsuppgifterna kommer innebära att:

* Vara ansvarig för avtal och att sätta upp tidplaner för varje projekt
* Vara ekonomiskt ansvarig och göra alla större inköp till bygget
* Ansvara för projektering tillsammans med konstruktör
* Vara närmsta kontaktperson och samarbeta med platschef på bygget
* Delta i möten internt och externt
* Vid avslutat projekt göra utvärdering av projektet

Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad ingenjör inom bygg eller maskin och som vill arbeta hos ett företag där du får rätt grunder för en fortsatt karriär. Du lockas av att lära dig av kompetenta och erfarna kollegor och trivs med tanken att successivt axla mer ansvar i allt större projekt.
Vi söker dig som

* Är nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör inom bygg, maskin eller liknande
* Innehar B-körkort, samt tillgång till egen bil ifall du pendlar från annan ort
* Har professionell kunskap i svenska och engelska då arbetet sker på båda språken

Det är ett plus om du studerat en ekonomisk inriktning eller tidigare kommit i kontakt med byggbranschen vid sidan av studierna eller genom exjobb.

Vi tror att du som söker tjänsten är uthållig, strukturerad, affärsmässig och ansvarstagande. Det innebär att du har en förmåga att fokusera på målet och arbetar tills projekt är avslutade eller tills resultat är uppnådda. Du planerar, organiserar och omprioriterar dina projekt på ett effektivt sätt och sätter självständigt upp tidsplaner för att arbetet ska fortskrida och levereras inom utsatta tidsramar. En stor drivkraft för dig är att genomföra aktiviteter som bidrar till organisationens långsiktiga resultat och du är alltid lyhörd för och tar action på nya affärer.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Norrtälje
* Resor i tjänsten: förekommer främst i Stockholm med omnejd
* Kontaktuppgifter: Jamila Badee

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Contigas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Information om företaget
Contiga är den största svenska producenten av prefabricerade stommar med egen tillverkning av både stålstommar och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning.

Contiga ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061010-SE