Jobbet Vill du vara med och skapa framtidens elkraftslösningar? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du vara med och skapa framtidens elkraftslösningar? publicerad av ABB

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi på ABB växer och söker nu efter nya medarbetare inom industriautomation, med placering i Skellefteå. Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken. Det är ett varierande och roligt arbete där du arbetar i team, både med kollegor och kunder. Vill du ingå i ett härligt gäng och vara med och skapa ett hållbart samhälle med hjälp av den senaste tekniken? Arbetar du idag med elkraft eller är nyutbildad inom området? Då kan du vara den vi söker!


I denna utvecklande roll får du jobba med att vidareutveckla och implementera ABB:s SmartPower applikationer hos och tillsammans med våra kunder runt om i hela Sverige. Din roll innebär ett omväxlande arbete där du får jobba självständigt och i team i både små och stora projekt. I dina uppgifter ingår att utföra applikationsprogrammering och driftsättning inom de flesta industrier. Vi arbetar nära våra kunder och genom partnerskap och samarbete inom automation och digitalisering bidrar vi till ökad konkurrenskraft.Krav:

Vi söker en driven person med god initiativförmåga som har ett stort intresse för den senaste tekniken. För att passa i rollen, kan du vara från gymnasie- till civilingenjör, det viktiga är att du ska ha ett genuint tekniskt intresse och en bas inom elkraftsteknik och programmering. Oavsett bakgrund behöver du ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor. Som person är du ordningsam och nyfiken samt har lätt för att samtala med kunder. Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi är intresserade av dig som idag jobbar med eller på annat sätt tillgodogjort dig kunskap inom något av följande områden: Reläskydd, DCS, PLC/SCADA-system samt ABBs styrsystem 800xA.Ytterligare information

Rekryterande chef Kim Salsbring, +46 (0)72 547 78 54 svarar gärna på dina frågor. Fackliga representanter: Sveriges ingenjörer: Radek Kapica, +46 601 95 326 Unionen: Hanna Noren, +46 213 42 301. Ledarna: Lenny Larsson +46 213 28 547. Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Emelie Wijk +46 (0)73 – 351 27 28.
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 20 januari 2019. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.

Referens

SE67375337_E2

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till