Jobbet Vill du vara med och göra skillnad? Galaxen Bygg söker en ny Koordinator! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du vara med och göra skillnad? Galaxen Bygg söker en ny Koordinator! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Har du engagemang, driv och energi för att göra samhället bättre och samtidigt hjälpa företag att ta tillvara på värdefull kompetens? Om du dessutom har arbetslivserfarenhet från en koordinerande eller serviceinriktad roll där du jobbat relationsskapande så kan du vara rätt person för den här tjänsten. Galaxen Bygg i Uppsala stärker upp sin organisation och söker en ny koordinator som ska hjälpa deras målgrupper till rätt arbete. Sök rollen idag och var med och gör skillnad!

Academic Work söker en koordinator till Galaxen Bygg.

Galaxen Bygg är ett icke vinstdrivande bolag och byggsektorns eget företag för arbetsmiljö & hälsa och arbetsplatsförlagd rehabilitering. Företaget grundades år 1986 med syfte att bevara kompetensen i byggbranschen genom att skapa anpassade anställningar för byggnadsarbetare med funktionsnedsättning. Varje år är det 700 personer med funktionsnedsättning som får en anpassad anställning via Galaxen Bygg.

Galaxen Bygg finns över hela Sverige, har totalt 70 medarbetare och här får du vara en del av ett tight team och tillsammans med en kollega i samma roll ansvara för Uppsala-regionen med omnejd. Atmosfären präglas av nyfikenhet, ett självgående driv och framförallt en stor yrkesstolthet över att få ge människor en andra chans. På Galaxen Bygg är du med och gör skillnad på riktigt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Galaxen Bygg.

Kandidatprofil

Som koordinator får du möjligheten att både förbättra arbetslivet för de som, av olika anledningar, behöver anpassade arbetsuppgifter och samtidigt förse arbetsgivare med värdefull kunskap och arbetskraft.

Du kommer till exempel att:

* Aktivt hitta och etablera goda relationer med arbetsgivare i byggsektorn för att skapa möjlighet till anställning för personer med funktionsnedsättning
* Driva processen med arbetssökande från det att ärendet kommer in och sätta sig in i personens situation till matchning med rätt arbetsgivare och sedermera till anställning
* Bistå arbetsplatserna med introduktion och löpande uppföljning av överenskomna arbetsanpassningar
* Primärt arbeta självständigt men även samarbeta fram effektiva idéer och lösningar tillsammans med din närmaste kollega, till exempel anordna gemensamma event
* Skapa relationer med arbetsgivarorganisationer, fackliga organisationer, Arbetsförmedlingen och företag
* Längre fram få möjlighet att genomföra informationsinsatser till skolor och organisationer i syfte att öka kunskapen om arbetsmiljö och hälsa etc

Tjänsten passar dig som finner arbetsglädje i att göra skillnad. Du får här jobba med att förändra människors arbetsliv till det bättre samtidigt som du stöttar och stärker företag genom att få in värdefull kompetens. På Galaxen Bygg ser man positivt på nya idéer och kreativt tänkande och du får möjlighet till kompetensutveckling och att gå nyttiga utbildningar inom ramen för arbetet.

* Har 2-4 års arbetslivserfarenhet av en koordinerande/social roll där du haft kontakt med människor
* Har ett inre driv, energi och engagemang att vilja göra gott för samhället
* Har en avslutad gymnasial utbildning
* Talar och skriver svenska obehindrat
* Har tillgång till egen bil eftersom du kommer resa en del i tjänsten (Galaxen Bygg betalar ut milersättning)

Det är meriterande om du

* Har en högskoleutbildning inom relevant område så som personalvetenskap, beteendevetenskap eller liknande
* Har arbetslivserfarenhet från byggsektorn eller rekryteringsbranschen
* Talar och skriver engelska obehindrat

Som person är du relationsskapande och tar med starkt driv och hög arbetsmoral tag i dina arbetsuppgifter med ett självgående tillvägagångssätt. Du är därtill ansvarstagande och jobbar hårt för att nå goda resultat. Vidare besitter du en personlig mognad som gör att du kan handskas med olika personlighetstyper och hantera uppkomna problem på ett professionellt sätt. Självklart har du en god människosyn och sporras av att göra något gott för samhället.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Januari 2019
* Omfattning: Heltid, rekrytering
* Lön: Fast enligt överenskommelse
* Placering: Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Galaxen Byggs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15014563-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till