Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du vara med och driva lärande i vardagen med fokus på affärsmannaskap med ICA Skolan Butik? jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du vara med och driva lärande i vardagen med fokus på affärsmannaskap med ICA Skolan Butik? på ICA

Vill du vara med och driva lärande i vardagen med fokus på affärsmannaskap med ICA Skolan Butik?

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Älskar du lärande och vill du tillsammans med oss bidra till att ICA blir ett ständigt lärande företag? Nu har du chansen att bli en del av ICA Skolan Butik som med moderna metoder ska stötta, inspirera och engagera ledare och medarbetare i att utveckla sitt eget och andras lärande i våra 1300 butiker.

ICA Sverige driver sedan en tid tillbaka en omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabbt föränderlig omvärld. Vi sätter butikerna i fokus, implementerar nya arbetssätt och stärker förutsättningarna för att driva modernt lärande i nära samarbete med våra ICA handlare och butiker.

Vad erbjuder vi dig?

Som Learning Partner arbetar du i nära samarbete med våra handlare och butiker. Du agerar som en katalysator inom lärande med fokus på verksamhetens affärs- och kompetensbehov.

Tillsammans med dina viktigaste partners identifierar du behov och utvecklar moderna och effektiva lärlösningar, med ett tydligt fokus på att möjliggöra för verksamheten att ”äga” och driva sitt eget lärande. Utvecklingsarbetet innebär både att skapa nytt och att utveckla vårt befintliga erbjudande, med fokus på effektiva metoder och digitala verktyg. En stor & viktig del av arbetet är också att själv facilitera och genomföra utbildning/läruppdrag. Ibland utbildar du med utgångspunkt från egen ämnesexpertis, ibland koordinerar och faciliterar du andra experter inom ramen för exempelvis ett större program. Arbetet innebär resor och övernattningar inom Sverige.

I dagens erbjudande jobbar vi både med skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov, ett antal etablerade program med fokus på affärsledning, organisation, ledarskap och ekonomi samt ett antal öppna utbildningar inom liknande ämnesområden.

Vem är du? 

Du har en gedigen butikserfarenhet och djup förståelse för vad som bidrar till ett framgångsrikt affärsmannaskap i butik, med företagsekonomi i fokus. Idag har du helhetsansvar för hela eller större delar av verksamheten. Alternativt jobbar du med lärande i företagsekonomi/affärsmannaskap el liknande inom detaljhandeln.

Du är affärsmässig, har en analytisk förmåga samt en god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Uppdraget kräver en förmåga och vilja att samverkan med andra, samtidigt som du behöver vara självgående i att planera och leverera i ditt vardagliga arbete. Viktigt är också att du har en stark förmåga att gå från ”ord till handling” samt att du har mod att testa och lära, med kunden i fokus.   

Meriterande om du har erfarenhet från liknande roller samt akademisk utbildning eller motsvarande inom pedagogik, beteendevetenskap eller ekonomi.

Då vi är inne i ett förändrings- och utvecklingsarbete behöver du vara förändringsbenägen, nyfiken och ha mod och vilja att testa och lära av arbetssätt och metoder. Du har också en hög digital mognad samt förmågan att tillämpa digitala verktyg inom lärande.

Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av Chef ICA Skolan Butik, Emil Gunnarsson. [ Link removed ]  

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast den 23/1-2022

Om ICA

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Läs gärna mer på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015204