Jobbet Vill du vara en viktig kugge för kunden men ändå nära koden? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vill du vara en viktig kugge för kunden men ändå nära koden? publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vill du ha en varierande vardag där du är med och utvecklar kunders verksamhet med närhet till kod? Vi söker nu en person som kommer spela en central roll i dialogen och anpassningen av våra produkter hos kund. Ta chansen att skapa riktig samhällsnytta!

Om företaget
Formpipe Software AB (publ) är ett programvarubolag inom ECM (Enterprise Content Management). Vi utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Våra programvaror hjälper organisationer att fånga, hantera, distribuera och sätta information i ett sammanhang. Sänkta kostnader, minimerad riskexponering och strukturerad information är vinster av att använda våra ECM-produkter. Formpipe Software etablerades 2004 och har kontor i Sverige, Danmark, Nederländerna, Storbritannien och USA. Formpipe Softwares aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Förtroende, stolthet, respekt, samarbete och att ha roligt på arbetet, är inte bara våra värdeord – det är också viktiga beståndsdelar i den Formpipe-anda som vi tillsammans andas och lever. Vi arbetar aktivt tillsammans för att ha nöjda medarbetare som trivs, eftersom vi tror att det är det bästa sättet att få nöjda kunder, som i sin tur ger ett bra ekonomiskt resultat.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Formpipe Software kommer ditt primära fokus vara att utveckla våra kunders verksamhet. Du kommer ha dialog med kunderna om deras verksamhet och utifrån deras behov, med hjälp av ett stort supportteam, ta fram förslag på ändringar och anpassningar av våra produkter i kundens system. Du kommer också instruera våra partners och kunder i systemanvändningen för att vara med och skapa en förhöjd användarupplevelse av våra produkter. Framförallt arbetar du utifrån vårt familjära Linköpingskontor där det finns ett stort supportteam som stöttar dig, samarbetar med dig och tar emot uppdrag. Vissa uppdrag sker ute hos kund och arbetet kan innebära en del resor till kunderna som finns över hela Sverige. Så här beskriver Karl Skårbratt (Teamleader W3D3 Support) hur det är att arbeta på Formpipe Software: ”Att arbeta på Formpipe är fullt av spännande uppgifter och utmaningar som vi arbetar med att lösa tillsammans. Sammanhållningen är stor och prestigen obefintlig. Alla arbetar mot samma mål: Att lösa våra kunders problem på bästa sätt. Det är en skön stämning på kontoret och man är väldig mån om varandra, man vet att man får hjälp om det är något.”

Din profil
För att passa in i rollen tror vi att du tycker om att ta ansvar för helheten och motiveras av att göra nytta för kund och samhälle. Du tycker om en vardag där du möter olika uppgifter och triggas av att ständigt utmana dig själv. Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning och gärna erfarenhet av likande arbete. Du ska även ha kunskap och intresse för mjukvaruutveckling gärna kopplat till system. Eftersom att Formpipe finns etablerat i flera länder och marknader så sker stor del av kommunikationen på engelska vilket innebär att du behöver behärska engelska väl i både tal och skrift. I och med du kommer till ett team som trivs med och kämpar för varandra lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös, positiv och ser nyttan i gemenskap. Hos oss är det lika viktigt att ge förutsättning för gott samarbete som att ge möjligheten att slappna av genom ett parti biljard, en pingismatch eller över en kopp kaffe tillsammans med kollegorna.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Formpipe Software med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Therese Matsson på 013-473 81 69 alt. therese.matsson@skill.se eller Pontus Lundquist på 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Referens

3342

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till