Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Vill du utvecklas i rollen som Underhållsmekaniker/underhållselektriker i Tidaholm? job in Jönköping at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Vill du utvecklas i rollen som Underhållsmekaniker/underhållselektriker i Tidaholm? på Uniflex

Vill du utvecklas i rollen som Underhållsmekaniker/underhållselektriker i Tidaholm?

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Är du en logisk, självgående och noggrann person som drivs av att få ta eget ansvar och möjligheten att utvecklas? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Underhållsmekaniker/underhållselektriker hos Uniflex vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Underhållsmekaniker/underhållselektriker kommer du att jobba med att felsöka, installera, underhålla och reparera maskiner, arbeta med installationer och drift och underhåll i tätt samarbete med kollegor. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du kommer att rapportera i underhållssystemet API-pro.

Personliga egenskaper
Är du rätt person för jobbet? Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en driven, engagerad och organiserad kollega. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta med drift och underhåll, Har du inriktning mekaniker så ser vi gärna att du har kunskap inom pneumatik och hydraulik och rullningslager och god generell förståelse för service, besiktningar och installationer. Är din inriktnining elektriker ser vi gärna erfarenhet avstyrsystem, robotprogramering och felsökningar. Meriterade är om du har kunskap inom industrielektrisk underhåll.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Vill du utvecklas i rollen som Underhållsmekaniker/underhållselektriker i Tidaholm?
Uniflex Jönköping Heltid
Erfaren Redovisningsekonom till kund i Jönköping
Poolia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Administratör inom varuflödesstyrning på Dagab i Jönköping
Poolia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54210