Jobbet Vill du utveckla flygledningssystem och simulatorer? SI ATM söker duktiga utvecklare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du utveckla flygledningssystem och simulatorer? SI ATM söker duktiga utvecklare! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren utvecklare eller i början av din karriär och vill arbeta med utveckling av flygledningssystem och simulatorer? För dig med ett intresse för Air Traffic Management finns nu denna unika möjlighet att arbeta med både mjuk- och hårdvaruutveckling av ATM system som används av många flygplatser runt om i världen.


Om tjänsten
Si ATM är ett svenskt teknikföretag beläget i Centrala Sundbyberg som arbetar med utveckling av Air Traffic Management (ATM). Det är system som används för att övervaka flygtrafik, både på flygplatser och i luften. Vi söker dig som är intresserad av att vara med och utveckla simulatorer som används under utbildning av flygledare. Här har du chans att ta rygg på seniora kollegor som har över 30 års erfarenhet i branschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Si ATMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Si ATM.

Arbetsuppgifter
Som Linux-utvecklare kommer du arbeta med att utveckla och underhålla Si ATMs flygledningssystem och simulatorer. Du arbetar i projekt av varierande längd och karaktär tillsammans med erfarna kollegor och på uppdrag av företagets kunder.

Rollen är flexibel beroende på vad du har för kunskaper och intresseområden med dig i bagaget. För den som vill finns stora möjligheter att sitta ute hos kunder över hela världen i perioder. Är du mer intresserad av att sitta in-house så går det också. Då Si ATM utvecklar sina system helt på egen hand så finns det även möjligheter att arbeta mer hårdvarunära om det är det du önskar.

Tjänsten passar dig som både är nyutexaminerad, senior eller i början av din karriär. Här har du chans att komma till ett företag där du kommer att kunna utvecklas i olika riktningar beroende på vad du har för intressen och erfarenheter.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• En högskole- eller civilingenjörsutbildning
• God vana av att arbeta i Linux-miljö (Redhat, CentOS etc)
• God kunskaper i C och C++ programmering
• God kännedom om databaser (SQL)
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller kunskap av att arbeta med hjälpprogram för Human Machine Interface (XWindows, Motif, QT, OpenGL) samt om du förutom C++ och C har grundläggande kunskaper i ADA och Java.

Som person är du kreativ med ett mycket stort teknikintresse och en passion för systemutveckling. Du tycker om att arbeta i projektform och trivs på en arbetsplats där du har möjlighet att själv påverka i vilken riktning du vill utvecklas. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar gärna egna initiativ och hittar kreativa lösningar på de problem som uppstår. För att lyckas i rollen bör du vara driven och nyfiken för att ta lead på utvecklingsuppdrag och driva dem från analys till implementation. Då du arbetar i projekt som initieras av kund så kan det bli aktuellt att arbeta ute hos kunder över hela världen och du är därför trygg i att arbeta konsultativt med stort kundfokus och trivs att vara i internationella miljöer.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Lön: Fast månadslön
• Placering: Sundbyberg
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SI ATMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Si ATM är ett teknikföretag som arbetar med utveckling av Air Traffic Management (ATM) system som används för att övervaka flygplan och flygtrafik, såväl i luften som på flygplatser, för att möjliggöra planering, undvika kollisioner samt ge information till piloter. Si ATMs system används av flygledare på flygplatser runtom i hela världen. Man erbjuder också simulatorer som används vid utbildning av flygledare, som då får möjlighet att öva på verklighetstrogna ATM-system.

Referens

15041726-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till