Jobbet Vill du utbilda inom webbutveckling och gränssnittsdesign? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du utbilda inom webbutveckling och gränssnittsdesign? publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en person som har vana av att jobba med webbutveckling och gränssnittsdesign, är du en fena på att dessutom lära ut till andra så är det kanske dig vi söker?

Information om uppdraget:

NTI gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT.
De vill att alla ska kunna använda teknik utifrån sina egna intresseområden - därför satsar de på praktiska labbmiljöer, makerspace och VR-teknik för att låta eleverna uppleva tech och inte bara läsa om det.

Vi söker nu därför en person med kunskaper inom gränssnittsdesign och webbutveckling för att utbilda eleverna från HT-19.
Tjänsten är på ca 30% fördelat på 4 lektionstillfällen per vecka.
Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till NTI gymnasiet i Luleå.

Detta söker vi:

Du som söker ska ha kunskap om programmen och ha vana av att arbeta med dessa, vi ser gärna att du är en social person, trivs att arbeta med ungdomar, är strukturerad och har ett intresse av att undervisa.
Du behöver inte vara utbildad lärare då vi lägger störst vikt vid din yrkesvana och dina personliga egenskaper.
Då tjänsten är på deltid så kan man kombinera med annan deltidstjänst om så önskas.
Vi intervjuar löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om du blir erbjuden anställning krävs det att du visar upp ett godkänt belastninsregister. Beställ ett redan idag genom länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vid frågor rörande tjänsten går det bra att kontakta Kundansvarig Madeleine Forsbäck på 070 541 87 27 eller rekryterare Therese Isaksson på 072 214 53 29

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49822

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till