Jobbet Vill du tjäna extra pengar och samtidigt få frisk höstluft? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du tjäna extra pengar och samtidigt få frisk höstluft? publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Här lägger du grunden för Stockholms forskning. Vi söker dig som kan jobba den 7 november och eventuellt fler dagar den veckan med att registrera fordon som kör förbi i centrala Sundbyberg Vi har inga krav på erfarenhet utan tjänsten passar dig som vill kombinera jobb med frisk luft! Skicka in din ansökan redan idag.


Om tjänsten
Academic Work söker för Trafikias räkning personer som vill jobba med att mäta registeringsnummer på fordon som kör förbi. Mätningarna kommer genomföras i centrala Sundebyberg där man står tillsammans med någon.

Du kommer arbeta tre olika pass per dag mellan 7-9, 11-13 och 15-17 men ändå få betalt för 8 timmars arbete.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som fordonmätare så kommer du arbeta med att registrera trafikanter vid olika mätplatser i Sundbyberg som du sedan för in i ett fältprotokoll. Mätningarna handlar exempelvis om att registrera vilka av trafikanternas registeringsnummer och knappa in i en dosa.

Du står alltid på samma mätplats under hela arbetsdagen och samtliga tre pass. Fältprotokollen mailas till Trafikia vid slutet av varje arbetspass.

Det är sammanfattningsvis ett väldigt enkelt jobb som ger extra klirr i kassan.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Som har möjlighet att arbeta samtliga datum
• Har datorvana sen innan

Som person är du ansvarstagande och noggrann för att genomföra mätningarna korrekt. Eftersom du kommer stå ute på stan väcker det en viss nyfikenhet och vi ser därför att du även är utåtriktad för att kunna svara på eventuella frågor. Vidare är du aktiv som person för att trivas i den flexibla tjänsten!

Övrig information

• Start: 7 november
• Omfattning: 2 dagar den veckan
• Placering: Centrala Stockholm

Information om företaget
Trafikia är en helhetsleverantör inom trafikinformationsområdet. Vi är rikstäckande och sverigeledande inom trafikinformationsområdet. Vår affärsidé är att med unik kompetens levererar vi kvalitativa tjänster och helhetslösningar inom trafik- information och trafik analysområdet.

Referens

15033558-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till