Jobbet Vill du ta nästa steg inom IT-support? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vill du ta nästa steg inom IT-support? publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Open växer och tar nu nästa steg på marknaden. Det är dags att utöka personalstyrkan och därför söker vi dig som vill arbeta som Solution Specialist på deras huvudkontor i Göteborg. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker nu för Opens räkning en medarbetare till deras supportavdelning ute på Lindholmen. Open är ett företag som erbjuder lösningar för kassa- och betalsystem inriktat mot restaurangbranschen. Tjänsterna utvecklas för pc, mobil och terminaler. Här jobbar du nära både kunderna och produkterna där vägen från idé till färdig produkt är kort. Kundlistan är imponerande - Open har bland annat avtal med TOSO, Paddan, MR.P, Cherry, Hemglass & Bar Himmel.

Din roll som Solution Specialist blir betydelsefull för verksamhetens expansiva fas. Du kommer att få sitta i fräscha lokaler i öppet kontorslandskap. Andan är entreprenöriell där personalen ständigt driver tankar och idéer tillsammans med sälj- och utvecklingsteamet.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Open. Uppdraget är på heltid i 6 månader med goda chanser till förlängning eller överrekrytering.

Arbetsuppgifter
Som Solution Specialist kommer du att arbeta med ärenden som berör kassa- och betalningssystem, databaser, installation och support. Du kommer att hantera varierade IT-problem som dyker upp hos användaren där du felsöker och utför åtgärder av både hård- och mjukvara. Du arbetar med programrelaterad support både via telefon och mail. Det kan även förekomma jobb on-site hos kund, där du tar fram lösningar och sköter programunderhåll.

Vidare kommer du att delta på förvaltningsmöten där du vidareutvecklar produkter och tjänster för specifika nyckelkunder. Du är behjälplig och utbildar first line-tekniker samt deltar i projekt som syftar till att utveckla Open internt. Vardagen är dynamisk och du arbetar både självständigt och är bryggan mellan 1:st och 2:nd line supporten samt utvecklingteamet.

I arbetet ingår även en beredskapstjänst som fördelas löpande i teamet.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Tidigare har arbetat i en liknande roll inom tekniskt supportarbete
• Besitter grundläggande kunskaper kring Microsoft server och Windows operativsystem
• Formulerar dig tydligt i tal och skrift på såväl svenska som engelska
• Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet inom nätverk, databaser och SQL.

Som person är du service minded och prestigelös i ditt arbetssätt. Vi ser att du har ett tekniskt intresse och drivs av problemlösning. Vidare är du kommunikativt lagd och trivs med att serva kunder i ditt dagliga arbete. Du är duktig på att föra dina projekt framåt och förstår vikten av att hålla kunden uppdaterad längs vägen. Vidare är du stresstålig och har förmåga att prioritera och växla mellan arbetsuppgifter utan att tappa kvalitet eller fokus i det du gör.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till förlängning eller överrekrytering
• Placering: Lindholmen, Göteborg
• Kontaktuppgifter: Jenny Grönqvist
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
Läs mer om Open på deras hemsida.

Referens

15027449-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till